Taniej?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jarbas
    Coś już napisał
    • 2004
    • 71

Taniej?

Za jakiś czas będziemy obywatelami unii tzw europejskiej :wink:
    Zniknie wiele ceł i opłat granicznych, jak myślicie (może wiecie) czy stanieje sprzęt foto?
    Chodzi mi głównie o obiektywy...
    Canon EOS 300D
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Re: Taniej?

Zamieszczone przez Jarbas
    Zniknie wiele ceł i opłat granicznych, jak myślicie (może wiecie) czy stanieje sprzęt foto?
    Chodzi mi głównie o obiektywy...
    Plotki mowia o zejsciu cel itp w III kwartale tego roku

Komentarz

• Fajer
      Początki nałogu
      • 2004
      • 290

mnie kobieta w sklepie Canona powiedziała, że będzie sprzęt tańszy o chyba 9% po wejściu do UE - a jak będzie zobaczymy...
      [fotolog] faj3r.blogspot.com
      [galeria] www.tgf.art.pl
      ----
      EOS 40D | EF 17-40 f/4L | EF 50 f/1.4 | EF 70-200 f/4L | 430ex II | Manfrotto 055ProB + 141RC

Komentarz

• egzor
        Dopiero zaczyna
        • 2004
        • 40

A ja mam jeszcze inny dylemat.
        Jeżeli kupię sobie aparat na Allegro i ktoś mi wystawi na przykład niemiecką fakturę VAT i otrzymam od niego Eurogwarancję, to czy będę miał możliwość reklamowania sprzętu w Polsce po 1 maja 2004 ?
        Pozdrawiam
        Egzor
        -----------
        Ja mam: Canon A60; CF 16+64+256 MB; dobre chęci

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez egzor
          A ja mam jeszcze inny dylemat.
          Jeżeli kupię sobie aparat na Allegro i ktoś mi wystawi na przykład niemiecką fakturę VAT i otrzymam od niego Eurogwarancję, to czy będę miał możliwość reklamowania sprzętu w Polsce po 1 maja 2004 ?
          Tak

Komentarz

• Falcon

A jezeli eurogwarancja zostala wystawiona przed 1 maja, to tez beda ja uwzgledniac ?

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Powinni

Komentarz

• freshbratek

Vitez,
                czesc mam canona elana IIe wiesz moze gdzie w stolicy moglbym do niego dokupic obiektyw za jkies niewielki pieniadze mysle o 28-200 co bys mi doradzil?

Komentarz

• yasin
                  Początki nałogu
                  • 2004
                  • 420

ja mam pytanko co do eurogwarancji, kupilem S1 od grosmana i z aparatem dostalem jakies papierki po niemiecku, ale nic nie jest podpisane ani podstemplowane, mozna cos z tym zrobic zeby miec eurogwarancje uznawana w polsce, czy moge tylko na grosmana liczyc?

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Zamieszczone przez freshbratek
                    Vitez,
                    czesc mam canona elana IIe wiesz moze gdzie w stolicy moglbym do niego dokupic obiektyw za jkies niewielki pieniadze mysle o 28-200 co bys mi doradzil?
                    Na gieldzie foto w Stodole (niedziele 10-14) jest taniej niz w sklepach. Na Allegro jest taniej niz na gieldzie a sa rowniez goscie z Warszawy.
                    W sklepach internetowych (rowniez niemieckich) jest jeszcze taniej ale trzeba sie naszukac, nie ma mozliwosci osobistego odbioru i trzeba doplacac za przesylke.

Komentarz

Pracuję...