POMOCNA DŁOŃ - bezpieczniejsze zakupy !!

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bangi
    Moderator
    • 2010
    • 5499

Odp: POMOCNA DŁOŃ - bezpieczniejsze zakupy !!

Zamieszczone przez joan_ka
    Dzień dobry
    Czy "pomocna dłoń" działa też w ten sposób, że ktoś bardziej doświadczony sprzętowo ode mnie, byłby w stanie poświecić odrobinę swojego czasu (z odpowiednią rekompensatą) i wybrał się ze mną na test sprzętu przed zakupem? Docelowe miejsce to Kraków i okolice. Jeżeli znajdzie się taka osoba, to bardzo proszę dawać znać
    A masz już upatrzony jakiś konkretny model / ogłoszenie?
    Z wybraniem się na testy może być problem, ale zdalnie mogę spróbować Ci pomóc.
    Czasami ogłoszenia, są na tyle przyzwoite i sprzedawca chce współpracować, że można to ogarnąć zdalnie, choć zawsze dobrze podpiąć np. własne szkła do body lub body do szkieł.
    Body czy szkło?
    SAMOLOTY CB
    SAMOLOTY lotnictwo.net
    SAMOLOTY OBRÓBKA Tutorial

Komentarz

• ilona
      • 2004
      • 13

Odp: POMOCNA DŁOŃ - bezpieczniejsze zakupy !!

Mam podobne pytanie jak osoba powyżej. Jestem aktualnie przed zakupem obiektywu, wstępnie przymierzam się do zakupu w sklepie Fotopanorama.pl w Krakowie - sprzęt nowy. Czy ewentualnie ktoś doświadczony sprzętowo byłby w stanie podpowiedzieć mi, na co warto zwrócić uwagę przed zakupem, czy nowy sprzęt warto przetestować? czy jeśli jest oryginalnie zapakowany to niekoniecznie? Czy w ogóle sklepy pozwalają na zrobienie testu i jak najlepiej to zrobić? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i podpowiedzi.
      Ostatnio edytowany przez ilona; 805.

Komentarz

Pracuję...