Jak w tytule? Czy coś bliżej wiadomo? Kolega zamówił u tommy_j i własnie otrzymał mejla, że są nieosiągalne...
co się stało z Tamronami 28-75 XR Di?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Tez zauwazylem, ze dziwnie dosyc zniknely z allegro. Moze ma to zwiazek z tym, ze maja sie pojawic nowe wersje tego szkielka? Bylo cos na forum niedawno... -
Pal licho Allegro, ale wszędzie w USA są Out of StockZamieszczone przez mcdenkoTez zauwazylem, ze dziwnie dosyc zniknely z allegro. ...
Komentarz
-
Czy to aby na pewno dobry interes?Zamieszczone przez mmszaNo to w takim razie nic mi innego nie zostaje tylko dać ogłoszenie:
Zamienię Tamrona 28-75/2.8 na 24-70L
Komentarz
-
Zawsze jak czytam o tych szkłach produkcji innej niż Canon to czuję się jak pomiędzy młotem a kowadłem.
Z jednej strony dobry stosunek ceny do jakości, np. Sigmy 20mm f/1.8, z drugiej jak patrzę na fotki z tej Sigmy, z EF 50/1.8 to zawsze mi coś nie pasuje w kolorze, kontraście.
Zapinam 135/2 i odrazu mi lepiej...
Żeby nie było OT to są 3 sztuki na allegro.the silence is deafeningKomentarz
-
Komentarz
-
Dzwonilem do jednego ze sprzedawcowo. Powiedzial ze dochodza do Polski sladowe ilosci, ale jeszcze beda. Ze to chwilowo tylko nie ma. Mowil ze slyszal jakies niepotwierdzone informacje o wymianie chipow. Tyle sie dowiedzialem.Komentarz
-
A mnie się wydaje, że to Chińczyzy z jakiegoś powodu zakręcili kurekZamieszczone przez mcdenkoDzwonilem do jednego ze sprzedawcowo. Powiedzial ze dochodza do Polski sladowe ilosci, ale jeszcze beda. Ze to chwilowo tylko nie ma. Mowil ze slyszal jakies niepotwierdzone informacje o wymianie chipow.Komentarz
-
Powod jest taki ze zmieniaja wersje po prostu. chyba sie nie wyrobili z produkcja zanim zabraklo zapasow
.
Ja chyba swojego wrzuce na Allegro - moze osiagnie ze 4 tys
Komentarz
Komentarz