...saturn...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • partyzant84
    • 2009
    • 2

...saturn...

Witam!!!

Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą:

Od 14 do 17 stycznia 2010 jest akcja promocyjna na cały asortyment, tzn za każde wydane 500zł saturn daje 100zł (przy 2000zł -> 400zł gratis :-P)w postaci ich karty płatniczej (coś na zasadzie karty upominkowej). Pieniądze zebrane w ten sposób można wydać w saturnie na dowolny cel.

Minus taki, że kartę wykorzystać można dopiero od 18.01.2010.

• wojkij
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1915

I tak się nie będzie opłacać.
    www.kwapisz.org

Komentarz

• HuleLam
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1641

Zamieszczone przez wojkij
      I tak się nie będzie opłacać.
      Czasem się coś tam opłaca - np ja kupowałem karty (Sandisk SDHC 4GB UltraII 15) po 39zł. Inna rzecz, że za 500 zł kart nie kupię
      zdRAWki
      Fotograf platoniczny

Komentarz

• tombas
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 2194

Zamieszczone przez partyzant84
        Witam!!!

Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą:

Od 14 do 17 stycznia 2010 jest akcja promocyjna na cały asortyment, tzn za każde wydane 500zł saturn daje 100zł (przy 2000zł -> 400zł gratis :-P)w postaci ich karty płatniczej (coś na zasadzie karty upominkowej). Pieniądze zebrane w ten sposób można wydać w saturnie na dowolny cel.

Minus taki, że kartę wykorzystać można dopiero od 18.01.2010.
        Pierwszy post i od razu reklama konkretnej sieci ( a może miejsca pracy, jeśli tak to licze na dalsze info o jakiś mega promocjach )
        Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
        (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

• sirgerwazy
          Początki nałogu
          • 2008
          • 314

jak zwykle promocja w stylu "nie dla idiotów" )
          Pkt 8 regulaminu forum
          plutophoto.blogspot.com

Komentarz

• ostrowin
            Bywalec
            • 2008
            • 103

Zamieszczone przez tombas
            Pierwszy post i od razu reklama konkretnej sieci ( a może miejsca pracy, jeśli tak to licze na dalsze info o jakiś mega promocjach )
            Czemu od razu reklama??akurat ja nie wiedziałem o takiej promocji a dla niektórych może się ta informacja okazać przydatna i będzie można trochę grosza zaoszczędzić.
            30D + 17-40+ Plástico Fantástico

Komentarz

• krisv740
              Bywalec
              • 2008
              • 195

a ja proponuję się zapoznać z : http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?p=184621#184621

bardzo ciekawie o "promocji w saturn"
              canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?

Komentarz

• bigmaras
                Coś już napisał
                • 2008
                • 76

Zamieszczone przez krisv740
                a ja proponuję się zapoznać z : http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?p=184621#184621

bardzo ciekawie o "promocji w saturn"
                Standardowy wałek sklepów "dla idiotów", ciekaw jestem jak długo ludzie jeszcze będą się nabierać. Parę dni temu widziałem jak gość z MM z C17-85 wychodził, dodam, że cena grubo ponad 2k, poczułem nawet jakąś wewnętrzną chęć powstrzymania go ale machnąłem ręką i odpuściłem.
                C 50D + C 50 1.8 + C 17-85 IS USM + LowePro SlingShot 200AW + tanie gadżety

Komentarz

• partyzant84
                  • 2009
                  • 2

Ludzie ludziska

Nie pisałem tego aby zrobić reklamę sklepu, nie pracuję w nim i nie jestem z nimi w żaden sposób związany To jedynie informacja dla Was Zrobicie z tym co chcecie.

Wiem że ceny nie są tam niskie, bo za aparatem rozglądam się już ponad pół roku Za body EOS 500D sklep życzył sobie około 2600 zł. Ale dodatkowo w ramach promocji dostałem 500zł na ichniej karcie do wykorzystania w sklepie. Czyli cena za body to 2100 (oszczędzam ok. 250-300 zł na samym body w stosunku do tanich sklepów internetowych) - naturalnie przy założeniu, że kartę również przeznaczę na zakupy w tym sklepie. Przede mną jeszcze karty pamięci, akumulator, jakaś torba, filtr - zawsze się uzbiera na to 500zł.

Nie proszę, aby ktokolwiek oceniał mój wybór na podstawie własnego gustu Jeśli będę miał pytania o atrakcyjne ceny sprzętu to na pewno Was zapytam A puki co rozkoszuję się nowym nabytkiem

Powodzenia Canonierzy!!!

Komentarz

Pracuję...