Poprzedni CashBack był całkiem udany ... dało się w sensowny sposób wykorzystać. To co w chwili obecnej jest (?) jest raczej drażnieniem klientów .... Zmiany systemu obecnych użytkowników nie spowoduje ale działanie marketingowe względem nowych będzie nędzne. To raczej takie bicie piany, z którego nic nie wynika ... a mnie się marzy 5DII za rozsądniejszą niż w tej chwili cenę
.
Cashback 2009
Zwiń
X
-
-
W stanach wygląda to tak:
http://www.usa.canon.com/consumer/co....mc_id=C126573
I gdyby podobnie było w Polsce to sa już powody do zadowolenia
Komentarz
-
szkoda ze Canon PL tego nie czyta ...
zreszta tam generalnie wszyscy maja w d du%!@% kwestie fotografiino comment...Komentarz
-
Chetnie bym nabył 70-200 2.8 ...może jak jest w Stanach to dotrze i do nas ...z małym poślizgiemddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,Komentarz
-
Mylicie pojęcia.
Instant rebate to nie jest Cash Back.Alex
--------------------------
5D MKII. 24-105 F/4 IS . 70-200 F/4 ISKomentarz
-
Widzisz różnice pomiędzy jednorazowym rabatem na określony sprzęt a zwrotem częsci poniesinych kosztów?Komentarz
-
Tak, to są różne narzędzia promocji. Nie ma problemu porównywać Cash Back w US i Cash Back w PL, ale nie wiem jaki jest sens porównywania Instant rebate w US i Vash Back w Polsce.Alex
-
No wiesz, jak dla mnie nazwa nie ma znaczenia, ważne, że kupię sprzęt kilka stówek taniej
Czy się to nazywa Instant rebate, czy Cash Back, co za różnica dla kupującego, skoro wydaje mniej pieniędzy na sprzęt?
350d + kit 18-55 + Tamron 28-75 2,8 + Taron 55-200 4-5,6 + Tumax 386 AFZKomentarz
-
Alex
-
Dokładnie o to mi chodziło. Nie porównywałem ofert. Być może Canoc PL w tym roku lu przyszłym też zmieni nazwe na "intensywną wyprzedaż".Komentarz
-
Sens jest taki:
Jeśli w lokalizacji X promocja z natychmiastową nagrodą (Instant Rebate) oferuje wyższą nagrodę niż oferowana w lokalizacji Y promocja z opóźnioną nagrodą (Cach Back / Coupon Rebate), to można jednoznacznie stwierdzić, że w lokalizacji X promocja jest korzystniejsza. W przypadku odwrotnym rzeczywiście byłoby to porównywanie jabłek do gruszek
zdRAWkiFotograf platoniczny
Komentarz
-
Ktoś (gietrzy ?) się orientuje czy jest szansa że to przedłużą np. do końca miesiąca ? Chciałbym skorzystać ale pasowało by mi kupić w przyszłym tygodniu raczej niż dzisiaj czy jutro...W stanach wygląda to tak:
http://www.usa.canon.com/consumer/co....mc_id=C126573
I gdyby podobnie było w Polsce to sa już powody do zadowolenia
Komentarz
Komentarz