Papier do zdjęć ślubnych

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wewe
    • 2009
    • 4

Papier do zdjęć ślubnych

Witajcie!
    Ostatnio robiłem zdjęcia na ślubie znajomych i teraz zbliża się czas oddania odbitek. W związku z tym mam pytanie - jaki papier? Z ramką, czy bez? Zdjęcia są i kolorowe, i czarno-białe. Zastanawiałem się nad czymś w rodzaju papieru kredowego (chyba, że inaczej się to nazywa..) może być, czy lepiej zachowawczo połysk?
    Portfolio Blog
  • wojkij
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1915

Nie lepiej pokazać przykłady zainteresowanym i kierować się ich opinią?
    www.kwapisz.org

Komentarz

• pank
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 1502

Kodak endura professional, ja robię głównie na macie.
      Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• SebaWolf
        Początki nałogu
        • 2006
        • 324

A ja z kolei od dłuższego czasu robię wyłącznie na jedwabistym Kodak endura professional. W kwestii ramek, większość gotowych ślubnych albumów ma białe karty więc ramka IMO mija się z celem, jeśli zdjecia będą wklejane na czarne karty to każdemu wg. upodobania, osobiście ślubne robię przeważnie bez ramek.

Komentarz

• wewe
          • 2009
          • 4

Ok, to już mam jakieś rozeznanie. Dzięki!
          Portfolio Blog

Komentarz

• Brambor

Tylko kodak supra endura. Wygląda odpowiednio luksusowo, ma fajną strukturę i robi wrażenie ekskluzywnego. Jest trochę droższy od standardowego, ale efekt jest bez porównania - oddanie kolorów, kontrastów, szczegółów w cieniach jest znacznie lepsze.

Komentarz

Pracuję...