Nie kupujemy w Epson.pl

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • yacenty
    Bywalec
    • 2007
    • 177

błędy się zdarzają ale ten koleś z helpdesku przechodzi sam siebie
    Powered by C7D MK II, C6D, 24-105/4L, 50/1.4, 580ExII, PW
    www.agrofoto.pl

Komentarz

• h4ry
      Bywalec
      • 2009
      • 155

Wprawdzie poniżej 250zł sprawy nie są traktowane tak poważnie, jednak wybrałbym się do tego dzielnicowego i poprosił o sporządzenie notatki. Powinna zawierać ona swój numer. Następnie skontaktowałbym się ponownie z tym epsonem i poinformował ich, że sprawa została przekazana policji. Dobrze by było poinformować również o tym mbank. Możliwe że na wniosek policji, bank będzie zobowiązany do przekazania informacji na temat transakcji. Wszystko teraz zależy czy dzielnicowy będzie chciał współpracować.
      5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Komentarz

• piotrekok
        • 2009
        • 13

Ja kupowałem kilka razy na ich stronie. Z prostej przyczyny. Ciężko dostać moje tusze gdzie indziej wszystkich razem. Dodatkowo kupuję chyba o 20% taniej. Są rzeczywiście czasami problemy. Czasami nie akceptują międzynarodowego NIP-U. Ale rzeczywiście najlepiej wpłaty wykonywać przelewem a nie kartą. Bo z tą są czasami problemy. Najczęściej brak akceptacji albo zawieszanie się podczas transakcji.
        Przy przelewie. Zakup na firmę. Wysyłka idzie przed wpłynięciem pieniędzy na konto.

Komentarz

Pracuję...