zakup CS4 na Allegro

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piotrr
    Początki nałogu
    • 2007
    • 436

zakup CS4 na Allegro

Witajcie, proszę o podpowiedź -czy można bezpiecznie kupić coś takiego? :http://allegro.pl/item634932660_adob...v_nowy_pl.html
  • Bombee
    Coś już napisał
    • 2008
    • 58

Ma licencje europejska i dostajesz f-re. Moim zdaniem nie ma sie czego obawiac.
    Problem jest z Adobe-m przysylanym/przywozonym ze stanow - w europie nie masz wsparcia technicznego (hot line z Adobe PL) i wszystkie problemy techniczne musisz wyjasniac z Amerykanskim wsparciem.

edit:
    zadzwon tutaj: 0 22 8408015 od 9-17 7 dni w tygodniu (obsluga klienta Adobe PL) i sie dopytaj dokladnie. Powinni udzielic info.
    Ostatnio edytowany przez Bombee; 17958.

40D, 24-105, 430EX II + graty

Komentarz

• piotrr
      Początki nałogu
      • 2007
      • 436

dzięki, faktycznie u źródła najlepiej. Obawy moje wzbudził dziwny komplet czyli CS z upgradem mający dać w efekcie CS4 PL..no kto wie może i tak to działa.Thx anyway ,pozdrawiam

Komentarz

• mk307
        Początki nałogu
        • 2007
        • 277

Działa i to bezproblemowo, możesz każda wersję CS od I, zupgrejdować do ostatniej na to pozwala licencja, tylko kwestia cenowa zostaje, bo wiadomo że każda wersja nawet starsza kosztuje z upgradem prawie tyle samo co nowa. Nielada sztuką jest kupić CS bez wersji EXTENTED, bo wiadomo że cena jest sporo mniejsza.
        Canon FF i słoików kilka

Komentarz

• dariog
          Coś już napisał
          • 2005
          • 55

Co to za wersja za takie pieniadze i to BOX??

moze ktos sie pomylil albo cos jest naciagane..

http://www.allegro.pl/item699049180_...et_ie_ang.html

pozdrawiam

Komentarz

• MM-architekci
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2227

OEM nie ma wiec...

Cena podejrzanie niska , nawet jak ciagniety z USA w sumie , bez f-ry pewnie , niby to bedzie legal , chociaz licencja chyba wazna jest w USA ( o ile tam kupiony )
            no comment...

Komentarz

• Krzychu
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 3611

Licencja z US jest wazna gdziekolwiek na swiecie, tyle ze tam CS4 kosztuje powyzej $600...
              Pozdrowienia,
              KZ
              KZ Aviation Photography

Komentarz

• Tasma
                Bywalec
                • 2005
                • 134

Kiedys zdazylo mi sie kupic CS3 w wersji z USA na allegro. Za cene wersji pelnej w pudelku z wersji pelnej dostalem plyte i numer do upg (pisalem o tym na forum kilka miesiecy temu). Cala sytuacja kosztowala mnie sporo nerwow. Dziesiatki rozmow telefonicznych z Adobe w USA a pozniej w GB. W koncu przyslano mi wlasciwy numer. Sprzedawca wypial sie calkowicie i zasugerowal ze probuje go oszukac. Po tej "przygodzie" ja na pewno nie kupie juz PS'a na allegro sciaganego z USA i odradzam to wszystkim.

Pozdrawiam
                Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580

Komentarz

• dariog
                  Coś już napisał
                  • 2005
                  • 55

..czyli lepiej dac sobie spokoj, z tego co piszecie to musi byc jakas podrobka, bo nikt przy zdrowych zmyslach nie sciaga czegos z usa by to sprzedac taniej!

pozdrawiam

Komentarz

• mk307
                    Początki nałogu
                    • 2007
                    • 277

Jeżeli chcecie uzyskać konkretne informacje na temat produktów Adobe to polecam stronę graficzne.pl, osoba kontaktowa udziela zawsze treściwych informacji, doradzi, mogę stwierdzić po sobie, że uzyskałem wszystkie odpowiedzi na pytania i telefoniczne i gg, mają również swoje konto na allegro.
                    Canon FF i słoików kilka

Komentarz

Pracuję...