100 par , 2 zdjecia na pare , 200 zdjec , 1000-1200 zl netto , ja bym tyle podal
ile za zdjęcia?
Zwiń
X
-
-
Troszke sporawo, za same zdjecia .. moze gdyby byla to jakas wieksza firma obownicza to co innego. Mam raczej wrazenie ze to drobna firma do tej pory poiadajaca hmm powiedzmy butik z butkami
50D + grip + 17-40 L + speed light 580II ex ....
ps. wsumie to sprzęt skradziony ;( zbieram od nowa !Komentarz
-
5-6zl za zdjecie to sporo?Komentarz
-
Myślę że jeśli do dyspozycji jest czyjeś studio i nie trzeba własnego sprzetu oświetleniowego rozstawiać to cena zapropponowana przez MM-architekci jest dość atrakcyjna - oczywiście jako kwota netto. Ja bym radził zacząć z pułapu 1 500 zł i zejść do tego 1 200 zł.Komentarz
-
a co z tego kim sa ? to jak do mnie przyjdzie klient chetny na zdjecia slubne , ale mniej zarabia , to mam mniej policzyc ?
wlasnie czegos takiego trzeba unikacno comment...Komentarz
-
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.Komentarz
-
Po 5 zl za zdjęcie to naprawde niska cena.
Ja uznaję dolną granicę przyzwoitości za 10 zł netto przy duzych ilościach.
Jak policzysz koszty to się nagle okaże że i tak niewiele zarabiasz. Ja, na twoim miejscu, zastosował bym się do rad kolegów i zaczął od 1,5kKomentarz
-
-
Komentarz
-
tyle na ile sie cenisz i tyle ile jest w stanie zaplacic klient, niestety nikt Ci jednoznacznej odpowiedzi nie da, ja przykladowo za mniej niz 500 zł tych 21 zdjec bym nie oddał (oczywiscie wiele zalezy jaki to koncert i gdzie), ale mało kto tyle jest w stanie zapłacić,Komentarz
-
ja za mniej niż 500 zł bym nie robił.Komentarz
-
Komentarz
Komentarz