Sprzęt foto z Rosji

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Poozon
    Bywalec
    • 2008
    • 110

Sprzęt foto z Rosji

Witam,

Jadę niedługo do Rosji i zastanawiam jaki ciekawy sprzęt fotograficzny tam można kupić.

Planuję kupić "rybie oko" Peleng. Ma może ktoś z Was pomysł co jeszcze ciekawego można tam kupić ? Jeżeli chodzi np. o sprzęt Canona to ceny są chyba tam jeszcze wyższe niż w Polsce więc to odpada ...

Kupiliście coś ciekawego ostatnio w Rosji ?

Pozdrawiam
  • Tomek_P
    Bywalec
    • 2008
    • 106

Myśląc o Rosji mam tylko jeden towar eksportowy w głowie

A poważnie to faktycznie jest tam drooożej. Szukałem tamrona 70-200 i w przeliczeniu wyszło ok. 2970 zł za nowego ;|

Komentarz

• Zemfira
      Coś już napisał
      • 2008
      • 72

Sporo książek Całkiem serio to nie wiem dokąd jedziesz, jeśli chodzi o canona to drożej, ja chcialam zakupić statyw zmuszona potrzebą, pamiętam jak mnie zaciągneła jakaś babuszka na WDNH w Moskwie, do tych sklepików, stał tam jakiś sprzęt, ale nie wiem jaki po obejrzeniu pobieżnie chinskich statywów dałam nogę Najlepiej podpytać pasjonatów foto w Rosji jakie są ceny, bo oni tam mają świetny przepływ rzeczy z Chin i Hong Kongu, może się okazać, ze chinskie zamienniki kupisz za jeszcze mniej niz na ebayu.
      www.milenasobieraj.com
      www.milenasobieraj.blogspot.com

Komentarz

• Poozon
        Bywalec
        • 2008
        • 110

Zamieszczone przez Zemfira
        Sporo książek Całkiem serio to nie wiem dokąd jedziesz
        Jadę do Sankt Petersburga :wink:

Komentarz

• Zemfira
          Coś już napisał
          • 2008
          • 72

Oooo, zazdroszczę! Szukasz może tłumacza < niesmialo wysuwa swoją kandydature >
          www.milenasobieraj.com
          www.milenasobieraj.blogspot.com

Komentarz

Pracuję...