ebay.pl juz działa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kavoo
    Zablokowany
    • 2004
    • 1173

Dzisas co za porazka
    Nie uzywalem konta na ebay.com dobry rok. Dzisiaj chcialem sie zalogowac na nie w ebay.pl - nie ma szans, serwer przeciazony ze sie nawet sajt nie otwiera. A na ebay.com zonk - zle haslo
    No wiec klik na "Forgot your password", wypelnilem to co trzeba, dostalem info ze haslo polecialo na @... i zima... ani wjazdu na serwis, ani maila z haslem na skrzynce

No wiec rejestruje nowe konto na ebay.pl. Wszystko cacy - formularz wypelnilem, pojawila sie informacja ze na @ otrzymam link do zakonczenia rejestracji... i znowu qrrrr*** zima... jak maila nie bylo tak nie ma, juz pol godziny czekam.

Jeszcze troche i zabraknie mi inwencji przy nastepnych rejestracjach kolejnych nickow

Komentarz

• KuchateK
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 4895

Poczekaj... oni tak maja... I uwazaj na maile .onet.pl (nie tylko).
      Potrafi na sporo listow zaaplikowac ladnie filtry antyspamowe Poszukaj w folderze spam
      ...

Komentarz

• kavoo
        Zablokowany
        • 2004
        • 1173

Nie uzywam darmowych skrzynek - jedno konto mam u kumpla (komercyjny serwer), drugie to neostrada.

Komentarz

• KuchateK
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 4895

E-bay sie czesto na antyspamy lapie. Jest tam cala tona slow kluczowych w tych mailach niestety :/

No i czesto wcina listy... U mnie dochodza tylko na konto na onecie... Zmiany adresu daly efekt kompletnego braku korespondencji albo opoznienia po 20-30 godzin...
          Ostatnio edytowany przez KuchateK; 1338.
          ...

Komentarz

• robson
            Bywalec
            • 2005
            • 228

A ja sie za cholere nie moge zarejestrowac
            Wypelniam formularz, przechodze do nastepnej strony a tam komunikta, ze nie moga wykonac mojej prosby. I tak w kolko, od wczoraj. Kazde podejscie to niepowodzenie :rolleyes:

moje fotki --->www.robson.deviantart.com

Komentarz

• tpop
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 1465

Zamieszczone przez kavoo
              jak maila nie bylo tak nie ma, juz pol godziny czekam.
              tez wlasnie czekam od 30 min na tego maila i tez na neostradzie.
              Zarejestrowalem sie na ebay.com bo na .pl nie dalo rady, serwer zajety. Zajety bo pewnie Ty sie akurat rejestrowales
              photography is like feeding heroin, its highly addictive

Komentarz

• McKane
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 2015

Ja wlasnie sie zarejestrowalem bez zadnego problemu. Wprawdzie zwrocil mi blad serwera ale mail i tak przyszedl w dwoch kopiach nawet. Sprawdzcie poczte
                http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• kavoo
                  Zablokowany
                  • 2004
                  • 1173

Zamieszczone przez McKane
                  Sprawdzcie poczte
                  A jak myslisz... co robie od prawie godziny?

Komentarz

• KuchateK
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 4895

Trzeba bylo sie rejestrowac miesiac wczesniej Teraz jak sie dopadnie milion chetnych na raz to zapomnijcie o mailach i bezblednej rejestracji
                    ...

Komentarz

• Pszczola
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 1760

U mnie rejestracja powiodla sie za 10x
                      EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Komentarz

• Vitez
                        zło konieczne
                        • 2004
                        • 19804

A ja sie zastanawiam czemuw am tak spieszno?
                        Ja sobie spokojnie przeczekam ten owczy pęd do nowosci... jak juz zacznie porzadnie dzialac to sobie tam zajrze i sie zarejestruje.
                        Nie mam zadnej radochy z faktu "o ebay.pl juz dziala, musze sie tam zarejestrowac" - przez co tak wielu ciekawskich zapycha ten serwer...

Komentarz

• kavoo
                          Zablokowany
                          • 2004
                          • 1173

Zamieszczone przez KuchateK
                          Trzeba bylo sie rejestrowac miesiac wczesniej Teraz jak sie dopadnie milion chetnych na raz to zapomnijcie o mailach i bezblednej rejestracji
                          Kula w plot ;-) Tak, jak pisalem - ja mam konto na ebayu od 2 lat, tyle ze ponad rok z niego nie korzystalem i skleroza mi haslo ukradla ;-)

Komentarz

• KuchateK
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 4895

Nie wazne ;D System i serwer ten sam W piatek to czasami na swoje konto sie nie moge tutaj zalogowac co mi to w miare chodzi a nie mowiac o Polsce gdzie e-bay to sie polowie ludzi laduje i laduje...
                            ...

Komentarz

• Metus
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 424

i nadal e-bay.pl nie ma czym błysnąć.... sprzętu prawie nie ma....
                              pozdrawiam
                              Metus

Komentarz

• asterix
                                Uzależniony
                                • 2005
                                • 793

bo wystartowali tak ze zniechecili wszystkich...
                                Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

Pracuję...