Ma ktoś doświadczenia z Sonic Cameras (usa) - ciekawa oferta

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • chyrek
    Bywalec
    • 2005
    • 209

Ma ktoś doświadczenia z Sonic Cameras (usa) - ciekawa oferta

dla przykladu u nich 1d mark III kosztuje $2000 sic! http://soniccameras.com/catalog/prod...fo=accessories

reszta sklepow ma ceny duzo wyzsze... jesli okazaloby to sie prawda i sklep bylby ok to od razu bym nowe body kupil ... i nie tylko...

Sklepu wczesniej nie znalem i nie slyszalem o nim, ale może ktos z Was tam juz kupował.

bede wdzieczny za jakiekolwiek info
    Łukasz Chyrek
    canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl
  • gietrzy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 5727

Zamieszczone przez chyrek
    dla przykladu u nich 1d mark III kosztuje $2000
    bede wdzieczny za jakiekolwiek info
    W B&H 3960 co imho znaczy, że ktoś chce cię oszukać!
    the silence is deafening

Komentarz

• mate00sh
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 1312

Wystarczy wrzucić w Googla, na pierwszej stronie wyników jest kilka stron odradzających kupowanie tam.

Komentarz

• Krzychu
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3611

To http://www.resellerratings.com/store/Sonic_Cameras jest pierwsze miejsce które powinieneś sprawdzić pytając o sklep w US... Score chyba mówi wszystko...
        Pozdrowienia,
        KZ
        KZ Aviation Photography

Komentarz

• chyrek
          Bywalec
          • 2005
          • 209

Ja wiedziałem, że cos z tym jest nie tak... Mogłem zajrzec w gugla... Sorka zatem za bałagan. I Bóg Wam zapłac za odpowiedzi.

A juz mnie chwila słabości dopadła i sie napaliłem jak szczerbaty na suchary...
          Łukasz Chyrek
          canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Komentarz

Pracuję...