Karta Lexar 4GB 233x

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kashpir_pl
    Bywalec
    • 2007
    • 136

Karta Lexar 4GB 233x

Jestem na etapie poszukiwań nowej karty do 40D. Wybór zawęziłem do Sandiska i Lexara. Podczas poszukiwań znalazłem taką aukcję:
    http://allegro.pl/item558600344_dla_...dma_lexar.html

Cena jakaś podejrzanie niska Wiem, że na rynku jest sporo podróbek Sandiska, a jak z Lexarem?
    Siem de i kilka obiektyvoof
  • kizior
    Coś już napisał
    • 2007
    • 75

powiem tak za 119 zł w media markt - mam sprawdzona też w 40d
    2x40D,2x300D,Canon 28-80,2xCanon Kiciarz,Sigma 70-300 Apo Dg Macro,Metz 48 AF-1,Canon 90-300

Komentarz

• aligator16
      Początki nałogu
      • 2008
      • 457

Brałem od tego sprzedawcy tą kartę tylko że x300 za 129. Możesz śmiało brać. I dodatkowo dostajesz corel'a

Komentarz

• kashpir_pl
        Bywalec
        • 2007
        • 136

Dzięki za podpowiedzi :-) W międzyczasie zdążyłem kupić 2 wspomniane w tytule karty za 86 zł sztuka (sic!). Zamówiłem w piątek po południu na stronie inernetowej Euro rtv. Nastawiony byłem sceptycznie tzn. myślałem, że otrzymam mail'a z informacją, że towar nie jest już dostępny i zamówienie zostaje anulowane, a cena jest tylko po to by dobrze wyglądała w wyszukiwarkach internetowych. A tu niespodzianka, bo już w sobotę dostałem informację, że towar do odboru w sklepie (przy opcji odbioru osobistego w sklepie nie płaci sie za przesyłkę). I od wczoraj cieszę się dwoma Lexarami :-)
        Siem de i kilka obiektyvoof

Komentarz

Pracuję...