TAMRON drożeje
Zwiń
X
-
-
tak troche OT, Cichy a nie slychac czegos o jakims odnowionym Tamronie 28-75, np pod postacia 24-75? Mysle ze gdyby troche podciagneli rogi w tym obecnym to by sie sprzedawal tak ze nie nadazyliby $$$ liczyc... Trudno pojac z jakiego powodu nic takiego jeszcze nie powstalo.Komentarz
-
-
ekonoOT
Ciekawe podejście... znaczy wg Ciebie wszyscy mają kredyty we frankach że tak uogólniasz?
Ja tam mieszkaniowego kredytu nie mam, tylko konsumpcyjny, którego dodatkowo rata ostatnio mi spadła... więc się zastanawiam o co chodzi w takim stwierdzeniu
.
A na temat - kolega czekał i czekał i nie mógłe się doczekać aż Tamron 18-270 VC będzie dostępny, w końcu doczekał się jakoś w listopadzie ale marudził na cenę (okolice 1800zł). Ot tak na wiatr rzuciłem "bierz, bo może zdrożeć" . No cóż... prorok ze mnie. Siostra się do tego szkła przymierza i w obecnej cenie to może za rok kupi
.
Komentarz
-
Już niestety wszystkie szkiełka w starej cenie sprzedane, więc nie pytajcie
Wszystko teraz dostępne jest w nowych cenach (prócz 28-75 który będzie za ok 2 tygodnie).
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Komentarz
-
Masz wyżej cennik.FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8Komentarz
-
Cichy, a czym się różni ten "nowy" 17-50 od "starego" ?
edit: teraz doczytałem, że to do nikona :/Ostatnio edytowany przez mathom; 10745.Komentarz
-
Cichy, a czy jest szansa kupic gdzies oryginalnego tulipana do 28-75? Moja dziewczyna ma to szklo ale po kilku przeprowadzkach zgubila tulipana i oba dekielki :PKomentarz
-
Cichy, podobno 60/2m jest pozycjonowane do ef-s 60/m. Czy masz już jakieś przecieki odnośnie ceny czy też sklepy chcą ugrać swoje?the silence is deafeningKomentarz
-
Komentarz
-
I to jest troszkę nabijanie klienta w butelkę
Ten Tamron kosztuje ok 830 zł po podwyżce, a tutaj jest napisane , że obniżka z 1570 do 700 zł, no ale towar niedostępny
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
Komentarz