Lowepro Classified 160 AW

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mate00sh
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1312

Lowepro Classified 160 AW

Czy ktoś z Was już widział gdzieś te torby w Polsce? Na polskiej stronie Lowepro cisza.
    Chodzi o tą serię (najchętniej 160 AW):

http://www.lowepro.com/classifiedseries
  • cypherdid
    Coś już napisał
    • 2006
    • 64

Zamieszczone przez mate00sh
    Czy ktoś z Was już widział gdzieś te torby w Polsce? Na polskiej stronie Lowepro cisza.
    Chodzi o tą serię (najchętniej 160 AW):

http://www.lowepro.com/classifiedseries
    Też jestem zainteresowany tym modelem. Będą w połowie stycznia najprawdopodobniej.
    onedayone - jeden dzień-jedno zdjęcie

Komentarz

• mate00sh
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 1312

Ja się jeszcze nie zdecydowałem czy 140 czy 160, zobaczę po ile u nas będą i jaka będzie różnica w cenie miedzy nimi. Po kilku latach łażenia z plecakiem zatęskiłem za czymś wygodniejszym w użyciu, a te torby zapowiadają się świetnie.

Komentarz

• mate00sh
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 1312

W torbylowepro.pl już jest:

Komentarz

• vasco5
          Bywalec
          • 2008
          • 178

wow ceny srogie...
          ta 250ka ma kosztować ok 700-800zł... także też ostro...
          Ostatnio edytowany przez vasco5; 15482.

Komentarz

• mate00sh
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 1312

Ja się chyba jednak na 140'tkę zdecyduję, bo 160'tka duża strasznie, a ja takiej niepozornej torby szukam.

Komentarz

• Kubak82
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 2348

wlasnie mialem zamawiac 160'tke ale w ostatniej chwili.. znalazlem cos takiego - http://www.agito.pl:80/torby/case-lo...51.339946.html

jeszcze mniej rzuca sie w oczy, lepszy dostep (bo od frontu - nie trzeba wygrzebywac szkla z samego dolu torby) do sprzetu.. jest troche plytsza i minusem jest ze klapa otwiera sie "do siebie".. ale za to jest o prawie 280zl tasza a wyglada bardzo.. zwyczajnie co MZ jest jej duza zaleta :-)

lada dzien powinna byc juz u mnie - jak ktos bedzie chcial to wrzuce troche zdjec i jakis opis jak sie sprawuje :-)

Komentarz

• fotocoto
                Coś już napisał
                • 2008
                • 91

Ja mam taką torbę, jest rewelacyjna, droga ale wypasiona i nie do zajechania. Do tego wygląda niepozornie. Polecam, warta tej ceny.
                !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                Zamieszczone przez Kubak82
                wlasnie mialem zamawiac 160'tke ale w ostatniej chwili.. znalazlem cos takiego - http://www.agito.pl:80/torby/case-lo...51.339946.html

jeszcze mniej rzuca sie w oczy, lepszy dostep (bo od frontu - nie trzeba wygrzebywac szkla z samego dolu torby) do sprzetu.. jest troche plytsza i minusem jest ze klapa otwiera sie "do siebie".. ale za to jest o prawie 280zl tasza a wyglada bardzo.. zwyczajnie co MZ jest jej duza zaleta :-)

lada dzien powinna byc juz u mnie - jak ktos bedzie chcial to wrzuce troche zdjec i jakis opis jak sie sprawuje :-)
                Litości, case jest badziewny, jak ktoś chce w miarę tanią tego typu to albo crumpler albo tenba, te też brałem pod uwagę no ale kolory...
                Ostatnio edytowany przez fotocoto; 17207. Powód: Automerged Doublepost
                -^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^
                5D MK II, 70-200/2.8 IS USM, EF 24-70, 12-24 Sigma, 50/1.4, 580 + 430 EX i pocketwizzard Sigma i kilka drobiazgów

Komentarz

• Kubak82
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 2348

Zamieszczone przez fotocoto
                  Litości, case jest badziewny, jak ktoś chce w miarę tanią tego typu to albo crumpler albo tenba
                  bzdura, jakosc wykonania jest bardzo ok :-) .. uzywam tamrac'a, lowepro, mekko a przez kilka lat mialem tez crumplera, kate i kilka innych.. zgodze sie ze np. lowepro przyklada wieksza wage do detali ale mowienie ze ten case logic jest badziewny to duze naduzycie z twojej strony :-P

zreszta glupie mekko ktore tacham ze soba na wiekszosc wypadow w teren tez jest nie do zdarcia.. kosztowal mniej niz polowe tego co lowepro a przeszedl juz wiele :-)

Zamieszczone przez fotocoto
                  te też brałem pod uwagę no ale kolory...
                  mozna sie przyzwyczaic - najwazniejsze ze sie w oczy nie rzuca.. zwykly "szarak" i o to chodzilo :-) .. a kolory moze z czasem zbledna albo sie przybrudza ;-)
                  Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.

Komentarz

Pracuję...