Kolejna ksiazka Freemana

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • iREM
    Uzależniony
    • 2005
    • 951

Kolejna ksiazka Freemana

Michael Freeman - Światło i Oświetlenie w Fotografii Cyfrowej, czy ktoś miał to w ręku? Mam w domowej biblioteczce sporo pozycji tego autora, jedne doskonałe inne dość pobieżnie traktujące. Moją ukochaną pozycją jest "Okiem fotografa". Nie tak dawno ukazała się kolejna pozycja, ale boję się zaryzykować kolejną sumą pieniędzy. Może ktoś czytał, przeglądał, widział? Chodzi mi o to: link
    I przy okazji odnowione pytanie - gdzie można kupić składane tło (ze statywem, dwustronne - białe i czarne).
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl
  • spoon
    Bywalec
    • 2008
    • 215

Napewno jest co czytac, jest wlasciwie troche o wszystkim. W wielkim skrocie: podstawy (rozne rodzaje swiatla), pewne elementy obrobki w photoszopie i kilka stron analiz roznego rozstawienia swiatla (wraz z malym zdjeciem pokazujacym modelowanie obiektu przez swiatlo). Jest tego wiecej jeszcze - jak masz konkretne pytania to wal smialo
    I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
    szukajka

Komentarz

• iREM
      Uzależniony
      • 2005
      • 951

Zamieszczone przez spoon
      Napewno jest co czytac, jest wlasciwie troche o wszystkim. W wielkim skrocie: podstawy (rozne rodzaje swiatla), pewne elementy obrobki w photoszopie i kilka stron analiz roznego rozstawienia swiatla (wraz z malym zdjeciem pokazujacym modelowanie obiektu przez swiatlo). Jest tego wiecej jeszcze - jak masz konkretne pytania to wal smialo
      Czyli polecasz? :-) No ja wszystkim i wszędzie polecam OKIEM FOTOGRAFA. Genialna książka.
      Wszystko można zrobić lepiej.
      www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Komentarz

• czerwiniak
        Bywalec
        • 2007
        • 196

Zamieszczone przez iREM
        Michael Freeman - Światło i Oświetlenie w Fotografii Cyfrowej, czy ktoś miał to w ręku? Mam w domowej biblioteczce sporo pozycji tego autora, jedne doskonałe inne dość pobieżnie traktujące. Moją ukochaną pozycją jest "Okiem fotografa". Nie tak dawno ukazała się kolejna pozycja, ale boję się zaryzykować kolejną sumą pieniędzy. Może ktoś czytał, przeglądał, widział? Chodzi mi o to: link
        I przy okazji odnowione pytanie - gdzie można kupić składane tło (ze statywem, dwustronne - białe i czarne).
        mam i polecam
        5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
        ---------------------------------------

Komentarz

Pracuję...