e-cyfrowe, najlepsze?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • betuel
    • 2008
    • 9

Zamieszczone przez Fotos
    Poza tym daja chyba 7 dni na sprawdzenie sprzetu i ewentualna wymiane
    a przy zakupie przez internet dodatkowo kupujących wspiera prawo, dając nam 10 dni na możliwość rezygnacji z zakupu.

A w temacie - kupiłem w e-cyfrowe S5 IS, później kilka akcesoriów do niego. Za każdym razem wszystko było ok, pan z drugiej strony słuchawki wybitnie cierpliwy i uprzejmy

Komentarz

• Pawel
      Dopiero zaczyna
      • 2004
      • 36

Zamieszczone przez Vitez
      To może spytaj na forum Nikona? Nikon ma model D40, Canon nie ma .
      wiadomo o co chodzi. i było późno.
      www.fotomusic.blox.pl

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez Pawel
        wiadomo o co chodzi. i było późno.
        To nie usprawiedliwia lenistwa. Miej szacunek dla czytających a nie 'domyślajcie się o co mi chodzi' . EOT.

Komentarz

• Pawel
          Dopiero zaczyna
          • 2004
          • 36

Zamieszczone przez Vitez
          To nie usprawiedliwia lenistwa. Miej szacunek dla czytających a nie 'domyślajcie się o co mi chodzi' . EOT.
          drogi moderatorze - nie chcę, abyś poprzez własną interpretację literówki oceniał mój stosunek do czytających jak i określał moje lenistwo.
          Jeżeli chodzi o wspomniany szacunek to proponuję ostrożność w wyrażaniu opinii na temat innych użytkowników.

p.s.
          Szkoda czasu na dalsze przepychanki, wracajmy do tematu.
          www.fotomusic.blox.pl

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez Pawel
            drogi moderatorze - nie chcę, abyś poprzez własną interpretację literówki oceniał mój stosunek do czytających jak i określał moje lenistwo.
            Niestety - taki mój "zawód" na tym forum - interpretowanie wypowiedzi użytkowników. Vide mój podpis pod nickiem.
            Oprócz tego personalnie taki właśnie jestem - jak uważam że okazujesz lenistwo i brak szacunku to piszę o tym wprost, nie kryję się ze swoja opinią o kimś. Niezależnie od "zawodu" i czy tego chcesz czy nie .

Jeżeli chodzi o wspomniany szacunek to proponuję ostrożność w wyrażaniu opinii na temat innych użytkowników.
            A ja nadal proponuję okazywanie szacunku innym użytkownikom zanim naprawdę uznam że masz głęboko gdzieś forum i użytkowników. Napsianie D40 na forum Canona to po prostu lenistwo i żadne tłumaczenie tego nie zmieni.

p.s.
            Szkoda czasu na dalsze przepychanki, wracajmy do tematu.
            Nie, nie szkoda... przynajmniej pokazujesz jaki jesteś .

Jeśli się nie podoba to najpierw polecam trzeci link z mojego podpisu a następnie trzeci punkt Zasad Porządkowych Regulaminu.

Komentarz

• Datarecky

Eee tam, Vitez, strasznie zasadniczy jesteś. Szybko się zestarzejesz ;-)
              Moja świętej pamięci babcia mawiała:
              - Mądry nie zwróci uwagi, głupi pomyśli, że tak ma być.

Pozdrawiam,

Komentarz

• MariuszM
                Bywalec
                • 2007
                • 245

...a wracając do tematu
                IMO e-cyfrowe jest drogie, ale w pełni bezpieczne i bezproblemowe. Zdarzają się ceny konkurencyjne, ale nie na wszystko. Trzeba porównywać.
                Kupowałem tam kamerę Sony, była tylko odrobinę droższa niż u konkurencji. Dostałem jakieś punkty, które potem zamieniłem na spory rabat przy zakupie torby. Była za mała, oddałem, wziąłem kolejną - bez problemu i zbędnego tłumaczenia. Wyszedłem na plus.
                Aktualnie potrzebuję kartę CF i niestety w e-cyfrowe Sandisk 4 GB Extreme III jest drogi
                Biegam, bo lubię

Komentarz

• Pawel
                  Dopiero zaczyna
                  • 2004
                  • 36

Zamieszczone przez MariuszM
                  IMO e-cyfrowe jest drogie, ale w pełni bezpieczne i bezproblemowe. Zdarzają się ceny konkurencyjne, ale nie na wszystko.
                  dokładnie. ja znalazłem tak kilka rzeczy w dobry cenach.
                  a i gwarancje mają caonowską.

pozdrawiam
                  www.fotomusic.blox.pl

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Zamieszczone przez MariuszM
                    Aktualnie potrzebuję kartę CF i niestety w e-cyfrowe Sandisk 4 GB Extreme III jest drogi
                    A tyle razy pisaliśmy na forum gdzie w Warszawie dają karty CF Sandiska dobrze i tanio .
                    http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=7732940

Komentarz

• MariuszM
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 245

Zamieszczone przez Vitez
                      A tyle razy pisaliśmy na forum gdzie w Warszawie dają karty CF Sandiska dobrze i tanio .
                      http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=7732940
                      Zabrzmiało to jak reklama kebaba
                      Faktycznie, ceny na Sandiska mają dobre. Rozważam również Lexara Professional 133x, mam sklep pod samym domem, a cena podobna.
                      Biegam, bo lubię

Komentarz

• Szczur88
                        Początki nałogu
                        • 2008
                        • 384

Swego czasu mieli najtańsze w Pl 580-ki mk II, teraz już tak fajnie nie jest. Ale do solidności sklepu nie mam żadnych zastrzeżeń, za opóźnienie w wysyłce obiektywu (ok 2-3 dni) dostałem ładną kartę pamięci (którą następnie oddałem, bo nie-CF mi niepotrzebne), ale to zawsze miło z ich strony, większość sklepów w tym wypadku by po prostu powiedziała "sorry, wysłaliśmy trochę później".
                        www.t-jack.pl
                        Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Komentarz

Pracuję...