Czy SZANOWNI KOLEDZY nie zwrocili uwagi na date (
) tego watku
eBay PL
Zwiń
X
-
-
Dzisiaj jest już 2 kwietnia, ale ja nadal potwierdzam co słyszałem w telewizorni od przedstawiciela ebay.pl. że serwis rusza na początku kwietniaZamieszczone przez krecioCzy SZANOWNI KOLEDZY nie zwrocili uwagi na date (
) tego watku 
Komentarz
-
No to zobaczymy
A ja tam nie bede wspomagal obcego kapitalu
Wole nasze, polskie allegro.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III
Komentarz
-
Ono jest tak samo polskie jak ja mam rdzennie polskie nazwiskoZamieszczone przez krecioNo to zobaczymy

Komentarz
-
Ja też nie będę wspierał nikogo. Dlatego będę kupował tam, gdzie najtaniej. Sprzedawał, gdzie najdrożej. Choćby od dwóch garbatych Chińczyków.Zamieszczone przez krecioA ja tam nie bede wspomagal obcego kapitalu
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
tylko czy QXL (wlasciciel Allegro) to na pewno polska firma? bo ja taki pewien nie jestem...Zamieszczone przez Tomasz GolinskiJa też nie będę wspierał nikogo. Dlatego będę kupował tam, gdzie najtaniej. Sprzedawał, gdzie najdrożej. Choćby od dwóch garbatych Chińczyków.Zamieszczone przez krecioA ja tam nie bede wspomagal obcego kapitalu

Komentarz
-
JurekZamieszczone przez Jurek PliethOno jest tak samo polskie jak ja mam rdzennie polskie nazwisko

, ja sie nazwisk nie czepiam
Miales w tym wzgledzie jakis wybor
Ot, udziela mi sie atmosfera ostatnich lat juz chyba
[ Dodano: 02-04-2005 ]
CyklisciZamieszczone przez akustyk
tylko czy QXL (wlasciciel Allegro) to na pewno polska firma? bo ja taki pewien nie jestem...
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III
Komentarz
-
Ostatnio chyba jednak polska... Szczegółów dokładnie nie znam, ale zdaje się że polscy udziałowcy ostatnio wycwaniakowali kapitał zagraniczny i sprawa jest w sądzie...Zamieszczone przez akustyktylko czy QXL (wlasciciel Allegro) to na pewno polska firma? bo ja taki pewien nie jestem...Zamieszczone przez Tomasz GolinskiJa też nie będę wspierał nikogo. Dlatego będę kupował tam, gdzie najtaniej. Sprzedawał, gdzie najdrożej. Choćby od dwóch garbatych Chińczyków.Zamieszczone przez krecioA ja tam nie bede wspomagal obcego kapitalu

Komentarz
-
jeszcze go nie ma, jak próbuję włączyć to pyta o hasło
Komentarz
-
a ja mysle, ze sie zawierucha zrobi ... no i daj boze obnizka prowizji
Zawierucha dlatego bo trzeba bedzie lukac na 2 serwisy.
Obnizka bo to zawsze konkurencja - do zwalczania
.... no chyba, ze sie dogadali, ale watpie.
W calosci KuchateK dobrze podsumowal: mozecie sie rejestrowac na eBay obotejnie jakiego kraju, ale czy wysylaja do Polski .... do juz inna sprawa ...Komentarz
-
Z wysylka to raczej nie ma problemow (e-bay usa), natomiast gorzej z platnosciami. Czesto nie mozna uzyc naszych kart, choc visa czy mc z hondurasu, dzibuti czy innych znanych cywilizowanych krajow "chodza". Wowczas pzostaje Western Union - a wtedy cala impreza staje sie malo oplacalna bo prowizja u nas jest okrutnie wysoka. Juz to cwiczylem z plecakiem Lowepro. Musial do mnie leciec z Montrealu via Sacramento.pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III
Komentarz
-
-
Nie tak wcale dlugo
Europejskie centrale ebayowe oplaca sie napewno bardziej jak USA pod wzgledem kosztow dodatkowych....Komentarz
Komentarz