Ceny 5D Mk I
Zwiń
X
-
-
Zapytanie , czy 3100 zl za 5D z gripem zamiennikiem , przebieg 60k , to wzglednie dobra oferte i warto zakupic ?no comment...Komentarz
-
dla mnie istotny jest przebieg (stopień zajeżdżenia)
i w czyich był rękach (amator, zawodowiec)
dla mnie cena ok ale kupić nie warto (takie moje zdanie amatora)
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgiKomentarz
-
No w rekach chyba zawodowca , byl czyszczony niby itd. , tzn wole zakladac ze zawodowca niz amatora ;] , ciezko mi ocenic czy ten przebieg to skresla czy jednak dobra opcja zakupuno comment...Komentarz
-
moja najstrsza piatka ma okolo 190k przebiegu i nic jej nie dolega.
no pczywisice jak przymkne do f4 to na zdjeciu nic oprocz brudu nie zostaje
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 MaxKomentarz
-
raczej dobra, wiele zależy od stanu sprzętu,
wiele zależy od tego czym ten zawodowiec się zajmuje
po reporterze bym nie kupował
po ślubnym chyba chętniej
pierwsze foty 5D i tak ci wynagrodzą tą kasę
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie dalej jak w sobote w trakcie zdjęć zaczepił mnie fotoreporter jednej z elbląskich gazet i oferował sprzedaż swojej "piatki" Nie umiał mi powiedzieć ile ma przebiegu, ale chciał za nią cyt:"... piątkę to bym chciał minimum... bo wie pan ja go kupowałem za 9000" Nie muszę Wam pisac jak mnie to rozbawiło
Komentarz
-
-
na ile byscie wycenili 5d mk1 z przebiegiem 25tys ?
jak w tytule, puszka z niemiec w bardzo ladnym stanie i przebiegiem 25 209 zdjec potwierdzonym na zytniej ?ochajtajsieKomentarz
-
swoją sprzedałem od ręki za 4.5tys. tu na forum przed paroma dniami. stan idealny, przebieg podobny.
za pewność i dobrą jakość wielu ludzi jest w stanie zapłacić parę zł. więcej.Komentarz
-
-
2 tygodnie temu kupiłem od forumowicza w świetnym stanie 5-teczkę, w komplecie dodatkowa matówka Ee-D z liniami kadrowania - przebieg 2800 zdjęć ! za 4150PLN. Mimo, że bez bajerów jakie mają współczesne aparaty to bardzo fajna maszynka :wink:
pozdrKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz