Oszust OLX

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wtyku
    • 2026
    • 2

Oszust OLX

Witam
    Panowie i Panie przestrzegam przez tą ofertą:
    OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

" Lustrzanka Canon 800D z obiektywem 18-55, f4-5.6 IS STM+Torba + 64Gb"

Dane oszusta z Faktury (dane firm nie podlegają ochronie RODO)
    Tomasz Chlibiuk ETC
    NIP: 5391484593
    Strażacka 8
    21-200 Parczew
    nr telefonu 797438509
    nr konta PL 41 1020 5011 0000 9502 0405 0423

Wystawił FV na przelew, kasę przelałem, ale wysyłki się nie doczekałem. Gość odebrał telefon to rozmawiał ze mną do momentu kiedy nie zapytałem kiedy wyśle aparat. Od razu udał ze to nie on i się rozłączył.
    Zgłaszam sprawę na policję i US.

UWAZAJCIE, bo oferta dalej wisi
    Pozdrawiam
  • Bangi
    Moderator
    • 2010
    • 5499

Zamieszczone przez wtyku
    Witam
    Panowie i Panie przestrzegam przez tą ofertą:
    OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

" Lustrzanka Canon 800D z obiektywem 18-55, f4-5.6 IS STM+Torba + 64Gb"

Dane oszusta z Faktury (dane firm nie podlegają ochronie RODO)
    Tomasz Chlibiuk ETC
    NIP: 5391484593
    Strażacka 8
    21-200 Parczew
    nr telefonu 797438509
    nr konta PL 41 1020 5011 0000 9502 0405 0423

Wystawił FV na przelew, kasę przelałem, ale wysyłki się nie doczekałem. Gość odebrał telefon to rozmawiał ze mną do momentu kiedy nie zapytałem kiedy wyśle aparat. Od razu udał ze to nie on i się rozłączył.
    Zgłaszam sprawę na policję i US.

UWAZAJCIE, bo oferta dalej wisi
    Pozdrawiam
    Już nie wisi. Może jednak wysłał?
    Ostatnio edytowany przez Bangi; 34794.
    SAMOLOTY CB
    SAMOLOTY lotnictwo.net
    SAMOLOTY OBRÓBKA Tutorial

Komentarz

• wtyku
      • 2026
      • 2

Nie, nie wysłał. OLX go odłączyło, sprawa na policji.

Komentarz

Pracuję...