FotoTaniej
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
ale jak z cashbackiem u niego? kilka razy chciałem coś kupić ale jak zapytałem o cashback to odpowiedz zawsze była negatywna5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress -
kupiłem ostatnio body. Nawet można się było dogadać na pudełko z samym body lub body+kit. Cashback zrealizowałem. Jestem zadowolony.Mordo Ty moja !Komentarz
-
Kupiłem tak samo 40D z zestawu z kitem. Na pudełku miałem kod, wyciąłem wysłałem, zamiast paragonu wysłałem ksero gwarancji i dostałem cashback. Polecam tego człowieka. Odkąd chadzam na giełdę foto w stodole (będzie już z 7 lat) to zawsze go widuję tam - to jest jeden z niewielu już stałych (charakterystycznych) sprzedawców z giełdy.Komentarz
-
buehhe, ja tu widzę niezły burdel (w Irlandii) - ciekawe, czy jakbyś wysłał metkę od "przedmiotu dmuchanego rekreacyjnego" to też byś dostał
lepsze jutro było wczoraj
Komentarz
-
Nie no, na gwarancji wpisane było że to 40D i nawet cena była i data zakupu (wszystko wpisane ręcznie). Paragonu nie miałem, choć dostałbym gdybym podjechał do końca miesiąca do niego do sklepu, ale nie dałem rady.Komentarz
-
Gosc wyglada na solidnego, a ceny ma czasem nie do przebicia (trzeba dzwonic, bo to co na stronie WWW przewaznie jest nieaktualne). Ma za to sprzet z roznych dystrybucji i w roznej formie (np. bez pudelka i papierow).
Troche slabo z testowaniem przy odbiorze, mozna w Stodole, ale tam warunki do sprawdzenia sa slabe. Chyba najlepiej
podjechac do goscia jak kto ma czas.Komentarz
-
Hey, ozywie na chwile stary watek: czy ktos ostatnio kupowal cos u tego Pana? Chce zakupic 17-40L za 2300, prosze o jakies opinie
Komentarz
-
Kupowałem u tego Pana 70-200 F/2.8 L IS , i nie jestem zadowolony z transakcji. W mailach itp zawsze była informacja o fakturze podczas odbioru sprzetu faktury nie było, nie było nawet zwykłego paragonu fiskalnego tylko jakaś wypisana odręcznie gwarancja, zadzwoniłem na żytnią i na podstawie tego świstka nie realizują gwarancji. Otrzymanie odpowiedniego dowodu sprzedaży było bardzo kłopotliwe i ostatecznie moglem zaliczyc go w koszty w innym miesiącu niz planowalem pierwotnie co zupelnie zmianilo cala sytuacje. Do tego sam sprzet głównie pochodzi ze Stanów i Japonii (sprzedawca sam to przyznał w rozmowie telefonicznej - bardzo często pez pudełek - po jakiś wystawach ) więc ostatecznie sam nie wiem co się stanie kiedy obiektyw trafi do serwisu, czego wolalbym nie sprawdzac, wiec jesli komus nie szkoda nerwow i nie boi sie ryzyka to jest to sprzedawca dla niego... ja nie polecam!Komentarz
-
Ja dwa obiektywy u niego kupowałem. Jeden używany, drugi nowy (pochodzący z zestawu kit) i jestem zadowolony z zakupu.Komentarz
-
Ja kiedyś (ze 2 lata temu) kupiłem od niego używanego canona 100-300 i był ok. Potem już tylko sprzedawałem mu sprzęt i też dostawałem całkiem dobre ceny.5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58Komentarz
-
Hmmmmmm ...... Z tą solidnością bym polemizował
Jakiś czas temu znalazłem na ich stronce interesujący mnie obiektyw i w mailu zaproponowałem, że go kupię dając w rozliczeniu swój inny. Otrzymałem odpowiedź, że nie mają w swojej ofercie interesującego mnie obiektywu. Z transakcji oczywiście nic nie wyszło.
A interesujący mnie obiektyw jeszcze przez długi czas był oferowany na ich stronie jako do sprzedaży.
Był to mój pierwszy i na pewno ostatni kontakt z tym sprzedawcą. W transakcjach wzajemnych lubię być poważne traktowany a zostałem potraktowany niesolidnie.
Na marginesie dodaję, że w otrzymanej odpowiedzi było też brak tego jednego magicznego słowa.Ostatnio edytowany przez Jago; 16499.C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 LKomentarz
-
na stronkach to w ostatnim czasie to malo kto ma aktualna oferte. Koles jest zakrecony, ale moim zdaniem pozytywnie - trzeba się na telefon dogadac. Ja tam z zakupów u niego jestem zadowolony - kupilem tamiego 17-50 i mial wszystkie papiery itd.
A co do gwarancji to nie wiem czy czasem tam nie ma na stronie informacji ze naprawy gwarancyjne sa realizowane za jego posrednictwem.Komentarz
-
Częściowo się z Tobą zgadzam - parę dni temu w jednym z sklepów internetowych kupiłem Lowepro Rover Plus AV i rzeczywiście cena na stronce nie zgadzała się z tą, za którą faktycznie kupiłem ten plecak. Tylko, że powodem różnicy w cenie był świąteczny rabat na kupowane towary.
W każdym razie każdy sprzedawca dba o swoją reputację i zadowolenie klienta wg własnego uznania. Ja do sprzedawcy plecaka na pewno jeszcze wrócę - do handlarza z Stodoły na pewno już nie. Kwestia zadowolenia jest oczywiście subiektywnym odczuciem.Ostatnio edytowany przez Jago; 16499.C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 LKomentarz
-
no ja się niestety muszę wypowiedzieć na temat Fototaniej.
Nie polecam. A dlaczego ?
A dlatego że kupowałem tam starą 5d - i ta 5d miała ewidentny front focus - Pan przyznał że jest FF (sam wykonał test) i wymienił mi na drugą piątkę.
Ale ta wadliwa 5d poszła z powrotem na allegro... - to raz.
A dwa - pewien forumowicz napisał mi, że facet nie chce podać mu całego numeru seryjnego przez e-mail / tel...
mi to wystarcza żeby odradzić fototaniej.plKomentarz
Komentarz