Osłona na LCD

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sproqet
    Bywalec
    • 2006
    • 167

Osłona na LCD

Miał ktos coś podobnego?
    http://www.allegro.pl/item332791162_oslona_lcd_3_cale_canon_40d_g9_szklo _hart_f_vat.html]linktutaj
    Co o tym sądzicie?
    ---------------------------
    stopka
  • Kubak82
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2348

zawsze bylem sceptycznie nastawiony do wszelkiego rodzaju folii albo tych smiesznych rozkladanych przeciwslonecznych oslon.. tu zamowilem z ciekawosci i o dzwio.. jestem zadowolony

a myslalem, ze nigdy czegos takiego nie zaloze - chyba sie starzeje ;-)
    Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.

Komentarz

• piast9
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 3267

Jeśli ma to poprawić samopoczucie to proszę bardzo. Moim zdaniem zbędny wynalazek ale nie zaszkodzi. Bajki o UV czy zabezpieczeniu przed stłuczeniem (przez 0,5mm szkło) to marketingowe bla bla. Na pewno trudniej będzie porysować choć i bez tego jest niezwykle trudno.
      650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Komentarz

• newday
        Coś już napisał
        • 2006
        • 69

Znajomy jest jest wyczulony na tzn. ochrone sprzętu. Folie ochronne na wyświetlaczu ma oczywiście. Wygląda to kiepsko na podglądzie moim zdaniem nie warto, pucha jest do robienia zdjęć a nie do chronienia, zawsze jak pada deszcz to w plastikowy worek wsadzić całą puchę i git!
        My Web Site

Komentarz

• towersivy
          Uzależniony
          • 2005
          • 992

Kumpel coś takiego kupił na 5D......

http://www.allegro.pl/item330119350_..._canon_5d.html

Oczywiście większośc to marketingowy bełkot ale jeśli aparat często "dynda" na szyji w poblizu zamków itp to warto zainwestować te pare groszy.....ja już nie jeden wyswietlacz w ten sposób porysowałem.

Komentarz

• HenrykG
            Początki nałogu
            • 2007
            • 276

Zamieszczone przez towersiwy
            Kumpel coś takiego kupił na 5D...
            To dokładnie ta sama firma, której produkt jest przedmiotem pierwszego postu.
            Właśnie przykleiłem na 40D - jest w porządku...
            Zwolennik ekumenizmu sprzętowego

Komentarz

Pracuję...