Sprzet zza Wielkiej Wody

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • GrzesioC

Sprzet zza Wielkiej Wody

Polecam lekture handlarzom:
    Portal Pulsu Biznesu – newsy, analizy i komentarze z gospodarki i rynków finansowych. Najbardziej opiniotwórcze medium biznesowe dekady

Pozdrawiam
  • ErnestPierwszy
    Uzależniony
    • 2006
    • 734

Gdyby nie był jednocześnie piratem, to sprawy pewnie by nie było. A tak wielkie haloooo...

Komentarz

• towersivy
      Uzależniony
      • 2005
      • 992

Mało tego, kolo musiał mieć niezłe wtyki, mi Poznański urząd skarbowy trzepie paczki w każda stronę, musze mieć fakture z dokładnie wyszczegulnionymi artykułami oraz pełne sumy ich zakupu, paczke zawsze mi otwieraja/sprawdzają i normalnie ją clą, pewnie będą szukać i będą lecieć głowy w samym urzędzie.

Pzdr.

Komentarz

• ErnestPierwszy
        Uzależniony
        • 2006
        • 734

Zamieszczone przez ErnestPierwszy
        Gdyby nie był jednocześnie piratem, to sprawy pewnie by nie było. A tak wielkie haloooo...
        Warto sobie taki blog poczytać...

Niezłe jaja z kurtką North Face i to w RFN!

Komentarz

• GrzesioC

Zamieszczone przez towersivy
          Mało tego, kolo musiał mieć niezłe wtyki, mi Poznański urząd skarbowy trzepie paczki w każda stronę, musze mieć fakture z dokładnie wyszczegulnionymi artykułami oraz pełne sumy ich zakupu, paczke zawsze mi otwieraja/sprawdzają i normalnie ją clą, pewnie będą szukać i będą lecieć głowy w samym urzędzie.

Pzdr.
          Tylko, że "obrotny kielczanin" nie płacił cla, VAT i jak przypuszczam nie odprowadzal podatku dochodowego prowadząc normalny handel.

Pzdr.

Komentarz

Pracuję...