Czy 5D stanieje?
Zwiń
X
-
-
Lepiej poczekać. Zawsze lepiej poczekać. I się kasę oszczędzi i dużo nerwów z BF FF itp. Czekać do końca i jeszcze dzień dłużej.
Komentarz
-
Ja bym założył lokatę na jakieś 5 lat i kupił wtedy 8DIII. Warto zaczekać...
Ludzie, czy Wy nie macie dosyć tych postogennych bzdurnych tematów, bajania i wróżb z fusów?? Jeden taki bzdurny wątek "5D i co dalej" gdzie w prawie ośmiuset postach coraz to większe bzdury chyba wystarczy...Komentarz
-
A ja bym wstrzymał się jeszcze pół roku. Myślę, że tego lata będzie odsłona nowego modelu piątki. 5d to juz stara konstrukcja a przedewszyskim bardzo wolna. Myślę, że nowa piątka będzie o wiele lepszym aparatem.Wtedy cena pierwszego modelu poleci w dół.
Poczekać nie zaszkodzi
Komentarz
-
Jeśli ktoś jest zdecydowany na 5D to nie ma co czekać, tylko brać lada moment - dzień coraz dłuższy, za chwilę wiosna, piękne momenty. Jeśli jednak ktoś czeka na następcę to trzeba się wstrzymać (nie ma innego wyjścia), ale tylko w tym przypadku.:rolleyes:Komentarz
-
Jak dla mnie to staniał DZIś!!!!!! Przyszedł cash back, więc 770 w kieszeni, a od 17 grudnia 2007 zdążyłem zrobic parę ciekawych rawów, dlatego nie mam co żałowac tych paru stów które poleciał... owocnego czekania..Komentarz
-
hehe
wygląda na to szwayko, że jeśli poczekałeś to słusznie zrobiłeś
200 euro piechotą nie chodzi
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=30672lepsze jutro było wczoraj
Komentarz
-
No niby tak.hehe
wygląda na to szwayko, że jeśli poczekałeś to słusznie zrobiłeś
200 euro piechotą nie chodzi
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=30672
Ale czy ma to sens skoro i tak zamierzalem kupic od Tipa bez VATu za te 5600. Rozumiem ze kod kreskowy sie nie zmienia natomiast trzeba miec rachunek - i teraz jak ma on wygladac zeby byl uwgledniony.Komentarz
-
Ja tez kupowalem od TIPa i miałem sam paragon z jakiegoś niemieckiego sklepu. Cashback lada chwila powinien się u mnie pojawić bo już przelew z canona został wysłany...5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpressKomentarz
-
bierz od Tipa co ma towar od sąsiadów z zachodu (musi być data po 1 marca), będziesz miał te np. 5600 - 200 euro =
u naszych forumowych TIP-ów nie było chyba problemów z cash-backiem ostatnio (bez faktur
)
lepsze jutro było wczoraj
Komentarz
-
Canon nie przekombinuje z następcą. Wystarczy poprawa szybkości AF, odkurzacz, LV, 5kl.s, 3''LCD z dobrą rozdzielczością i już wiele osób wybierze mkII. Cena mk I moim zdaniem zatrzyma się na 4k.Komentarz
Komentarz