Nowart - tanio i szybko

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • a-w
    Coś już napisał
    • 2007
    • 61

na allegro nie mogę znależć kontaktu do P Nowarta
    gdzie to można znależc
    Nic nie kupuję na aukcji
    -tylko telefonicznie

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez m_o_b_y
      Myślę, że akurat zarzut o braku kultury i ogłady to lepiej skierował byś pod innym adresem, jako że ten towar bywa u nas deficytowy.
      Kultura komunikacji internetowej polega na przykład na tym że gdy moderator PROSI by skończyć jakiś temat to się, dla własnego dobra, lepiej ugryźć w język niż kontynuować trollowanie. Sprawdź definicję trollingu i przestań jątrzyć dyskusje (specjalnie użyłem liczby mnogiej) choćbyś nie wiem jak był przekonany o własnej racji i wyższości.
      Jeśli nie skończysz sam to skończysz... ale przy pomocy z zewnątrz.
      Potraktuj to jako poważne, bo publiczne, ostrzeżenie - i moja i użytkowników tego forum cierpliwość się kończy odnośnie stylu i poziomu Twoich wypowiedzi (nie chodzi o poziom słownictwa a o cel wypowiedzi - byle wprowadzać zamęt i pławić się w zbędnych pyskówkach).
      Ode mnie EOT.

Komentarz

• Kubaman
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4709

to ja dla równowagi powiem, że egzemplarz puszki profi kupiony u tego sprzedawcy był poważnie popsuty. Były pewne trudności, ale szczęśliwie sprzedawca pracuje nad rozwiązaniem problemu. Oczywiście nie omieszkam powiadomić o wynikach - i trzymam kciuki.
        www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• nowart
          Uzależniony
          • 2007
          • 809

No cóż, sprzęt ma do siebie to , że czasem się psuje.
          Skoro jednak postanowiłeś "dla równowagi" położyć troszkę cienia na mojej osobie to zrób to dokładniej bo póki co wychodzi na to, że sprzedawca handluje popsutym sprzętem...
          Egzemplarz był tak bardzo "poważnie popsuty", że kupujący nie widział tego podczas osobistego odbioru i niemalże godzinnego testowania, ani podczas późniejszego, 4 dniowego, pomyślnego fotografowania.
          Wyszła na jaw lub pojawiła się podczas użytkowania wada czujnika AF przy długich dystansach - najprawdopodobniej sprzęt zostanie wymieniony na nowy.
          Ostatnio edytowany przez nowart; 12039.

Komentarz

• Kubaman
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 4709

Zamieszczone przez nowart
            No cóż, sprzęt ma do siebie to , że czasem się psuje.
            Skoro jednak postanowiłeś "dla równowagi" położyć troszkę cienia na mojej osobie to zrób to dokładniej bo póki co wychodzi na to, że sprzedawca handluje popsutym sprzętem...
            Egzemplarz był tak bardzo "poważnie popsuty", że kupujący nie widział tego podczas osobistego odbioru i niemalże godzinnego testowania, ani podczas późniejszego, 4 dniowego, pomyślnego fotografowania.
            Wyszła na jaw lub pojawiła się podczas użytkowania wada czujnika AF przy długich dystansach - najprawdopodobniej sprzęt zostanie wymieniony na nowy.
            nowart, znam sprawę w najmniejszych szczegółach. Lepiej, żebyśmy nie pisali tutaj o cieniach i blaskach tej sytuacji czy na przykład argumentach, które cię przekonały do uwzględnienia reklamacji

Wierzę w dobre intencje, obiektywnie opisuję sytuację bo tego bym oczekiwał po innych. I naprawdę wierzę, że wymienisz tego marka i potwierdzisz swoją dobrą renomę. O czym nie omieszkam poinformować niezwłocznie innych.
            www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• nowart
              Uzależniony
              • 2007
              • 809

Ale ja doskonale wiem, że znasz przegląd całej sytuacji. I nie pisz proszę o jakiś "argumentach" z przymrużeniem oka, które niby mnie przekonały do uwzgl. reklamacji bo żadne nie padły. Jej uwzględnienie to skutek ponad godzinnej rozmowy z jasnym wyjaśnieniem problemu ze strony Adama.
              Twoja wiara lub jej brak w moją renomę naprawdę nie ma tu nic do rzeczy. Wymiana sprzętu, który klient zareklamował po kilku dniach udanego użytkowania nie leży wyłącznie w mojej gestii. Wymiana sprzętu na nowy absolutnie nie jest uzależniona od tego jak czarny PR tu zastosujesz oraz kogokolwiek postanowisz o tym później poinformować...
              Ostatnio edytowany przez nowart; 12039.

Komentarz

• arturgajewski
                • 2008
                • 6

Zamieszczone przez arturgajewski
                hmmm... tanio tak, ale czy szybko? w poniedziałek złożyłem zamówienie mailem, do dzisiaj nic nie doszło. Zadzwoniłem więc i dowiedziałem się, że nic nie było wysłane podobno mój mail nie dotarł lub został przeoczony z powodu dużej ilości zamówień. Wysłałem więc drugi i czekam. Zobaczymy...
                Witam, zakup u użytkownika nowart zakończył się pełnym sukcesem - sprzęt sprawny, miły kontakt osobisty. Wątpliwości, które zrodziły się podczas formułowania postu nr 60 zostały zatem w pełni rozwiane. Polecam sprzedającego

Komentarz

• Evitagen
                  Coś już napisał
                  • 2008
                  • 62

To ja tez polece Artura. Kupilem co prawda tylko 50 1.4 ale dostarczyl mi ja osobscie - thx!

Komentarz

• habakuk
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 575

w kontekście postów 67-70:

sprawa skończyła się w przyjaznej atmosferze i jak najbardziej pomyślnie.
                    pierwszy 1dmk3 został mi solidnie wymieniony przez Nowarta na nową, sprawną sztukę.

dzięki i pozdrawiam
                    Ostatnio edytowany przez habakuk; 8272.

Komentarz

• root
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 146

a ma ktoś do niego numer gg lub telefon, bo na maile nie odpisuje ...
                      :}

Komentarz

• janmar
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 3468

Zamieszczone przez badi
                        wczoraj kupilem 35 1.4 L. szklo marzenie, tranzakcja wzorowa. jeszcze raz dzieki Artur!
                        Pewnie to OT.Ale do słowa "marzenie" dodam jeszcze dwa:magia,5d ,EOT.

Komentarz

• Foto_Miki

Miło się czyta, takie pozytywne opinie o kimś, jeśli sam zamierzam kupić sprzęt u NOWART-a, można mieć poczucie pewności i spokoje, przed zakupem.

Komentarz

• Foto_Miki

Zamieszczone przez m_o_b_y
                            Jeśli niczego nie kupiłeś u Novarta, to na czym opierasz swoje rekomendacje ???
                            Oczywiście, jeśli wolno nieśmiało spytać.
                            Byłem równie ostrożny w stosunku do drugiego z panów (co można sprawdzić na forum), zanim nie dokonałem pierwszych zakupów.
                            Pozdrówka
                            Mogę się dołączyć do grona pochlebców Nowarta, wczoraj zamówiłem sprzęt, a dzisiaj go dostałem i to z dostawą do domu!!! Wszystko jest super!!! nowe, jeszcze pachnie i działa.
                            Na pewno nie jest to mój ostatni zakup u tego pana. Dziękuję i pozdrawiam!

Komentarz

• tomasek
                              Bywalec
                              • 2007
                              • 169

Ja też dzisiaj otrzymałem sprzęcik z dostawą "do domu" ;-) Polecam bardzo - miły człowiek, z którym robienie interesów to przyjemność!

Pozdrawiam i zapraszam ponownie nad morze
                              5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II

Komentarz

• kuka
                                Dopiero zaczyna
                                • 2008
                                • 20

no to ja także się dopiszę do zadowolonych klientów - szybko, konkretnie. Ja odbierałam osobiście.

Komentarz

Pracuję...