Chris, ale mozna zmienic zdanie o niemilej obsludze klientow w tamtejszym serwisie
- z tego co widac zarowno krecio, jak i ja obsluzeni zostalismy w przyzwoity sposob - a powiem wiecej - na pytanie czy mozna przeczyscic matryce i matowke ? - odpowiedz brzmiala : jasne, nie ma sprawy - na kolejne ile place ? - nie placi pan, nie ma sprawy. Przede mna byly w serwisie dwie osoby - obsluzone zostaly w rownie mily sposob. nie wiem jak serwis radzi sobie z powaznymi naprawami - ale pierwsze wrazenie jest bardzo pozytywne.
Serwisy z Warszawy
Zwiń
X
-
heheheh pewnie ktorys z nich czyta nasze forum i chce lekko przytuszowac "grubsze wpadki"Zamieszczone przez Jaca moze cos poprostu drgnelo na zytniej, ktos sie wziol za serwisantow i teraz sa mili z urzedu :-)
osobiscie nigdy nie korzystalem z tego serwisu - i obym nigdy nie musial - ale to co sie czyta w necie o zytniej nie napawa optymizmem
..... choc moze to zmowa nikoniarzy
kto wie .... 8)
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd.Komentarz
-
Chris, poczytaj sobie na forum "nikosia" ich opinie o swoim warsztacie. Takie samo biadolenie. To chyba jest nasza cecha narodowa, ze musimy od rana do wieczora jeczec i stekac i wskazywac, ze inni to maja lepiej a u nas to....
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III
Komentarz
-
-
Mysle, ze jednak narzekanie, biadolenie i negowanie jakosci tego co nasze jest raczej przynalezne nam. Nie moge sie zgodzic z wysuwaniem jednoznacznie brzmiacej tezy na podstawie kilku opinii niezadowolonych klientow. Cudow nie ma.... nie jest mozliwym aby w prowadzeniu takiej dzialalnosci jak uslugi wszyscy byli zadowoleni. Ja mysle, ze kazdy z nas ma prawo do posiadania wlasnego zdania na temat jakosci obslugi w serwisie, ale nie moge sie zgodzic z powszechnym narzekaniem i stawianiem a priori tezy o tym, ze nasz serwis to bubel. Zreszta, uwazam, ze akurat my, canonowcy na swoim forum powinnismy nawet w jakis sposob wspomagac i wplywac na prace serwisu
Tyle, ze nie poprzez agresywna i totalna negacje, a raczej perswazje i lagodniejsze srodki.
A zeby juz postawic kropke nad "i" to powiem, iz "nikosie" tez narzekaja na swoj warsztat kowalski. To co? Mamy sie do nich upodobnic? W koncu to u nas jest "L"-klase czyli jakosc wykonania
pozdr.pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III
Komentarz
Komentarz