Zakup na raty

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • aknoimak

Zakup na raty

Nie wiecie może czy w fotojokerze można kupować na raty? W lutym lub marcu kupuję Eos 400D. Mieszkam w Sosnowcu i nie znalazłem wiele sklepów z aparatami cyfrowymi. Mogę szukać w Katowicach ale nie znam tego miasta dobrze. Więc chyba fotojoker bo internetowe sklepy nie wchodzą w rachubę, moja żona się obawia .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Wybaczcie ale ten post miał być w innym dziale nie wiem jak to się stało ale napisałem nie tam gdzie trzeba.
    Ostatnio edytowany przez Gość; 10485. Powód: Automerged Doublepost
  • ryszard_ochódzki
    Początki nałogu
    • 2007
    • 255

Tak. Mają obsługę w Lukas banku.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    I nie bójta się tak tego interneta To nie jest wcielenie szatana
    Ostatnio edytowany przez ryszard_ochódzki; 11988. Powód: Automerged Doublepost
    Mordo Ty moja !

Komentarz

• wojkij
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 1915

Dokladnie, w FJ najprawdopodobniej sporo przeplacisz a internetu nie ma co sie bac, jest masa sprawdzonych sklepow z setkami pozytywnych opinii. W ceneo to latwo sprawdzic. Z wlasnego doswiadczenia stwierdzam ze te zakupy sa czesto nawet przyjemniejsze, masz 10 dni na sprawdzenie sprzetu i ewentualny zwrot.

A co do lukasa to jest to chyba najdrozsza z mozliwych firma, glowna jej zaleta jest to ze nie robia najmniejszych problemow z przyznaniem kredytu(ja z niej korzystam, place ale przynajmniej mam pewnosc ze nie puszcza mnie bokiem jak np zagiel)

Btw zly dzial
      www.kwapisz.org

Komentarz

• aknoimak

Dzięki za odpowiedź. Tak w ogóle to jakie sklepy internetowe są sprawdzone i w których warto kupować (może uda mi się przekonać żonę).;-) Jak dotychczas przez neta kupowałem tylko książki.

Komentarz

• alfsky
          Bywalec
          • 2007
          • 106

Zamieszczone przez wojkij
          Dokladnie, w FJ najprawdopodobniej sporo przeplacisz a internetu nie ma co sie bac,
          Znowu bez przesady.
          Jak kupowałem 400D we wrześniu to był w FJ w promocji i mieli nawet taniej niż na Alledrogo i w sklepach internetowych. Jeśli komuś zależy na przemacaniu i pobawieniu się to wg mnie bardzo dobre rozwiązanie.
          Np. Aktualnie mają w promocji 430EX w cenie 929.
          W MM widziałem za 899. Cena identyczna jak na allegro + kurier (na pocztę czekać można do stycznia).
          Przemacanie bezcenne.

Natomiast co do internetu nie ma co demonizować. U sprawdzonych sprzedawców zwłaszcza forumowiczów kupować warto, pod warunkiem że się wie czego się oczekuje.

Tele kupowalem w cyfrowe.pl. Zadecydowała po części renoma, po części bardzo korzystna cena, świetna obsługa klienta i dostawa w ciągu jednego dnia (darmowa kurierem).
          50/1.8 i gripa kupiłem od forumowiczów (używane) i też jestem bardzo zadowolony.
          Generalnie jest na forum kilku sprawdzonych sprzedawców i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Zaczynam powoli rozgladać się za czymś do zastąpienia kita i aktualnie chyba najlepsze ceny ma towersiwy. Duży wybór, doskonała opinia. Jakbym miał kupić coś nowego to przy dobrej cenie u Niego bym brał w ciemno.
          Ostatnio edytowany przez alfsky; 12891.

Komentarz

• arturs
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 4196

Gdzieś tam masz fotobasię (http://fotobasia.pl/) chyba (zabrze czy coś w tej okolicy) - sporo jest zadowolonych - może na raty też mają..
            5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• orzeh
              Coś już napisał
              • 2007
              • 98

Zamieszczone przez arturs
              Gdzieś tam masz fotobasię (http://fotobasia.pl/) chyba (zabrze czy coś w tej okolicy) - sporo jest zadowolonych - może na raty też mają..
              no do fotobasi z Sosnowca kawalek, ale jak chcesz moge Ci pomoc w dojezdzie. w fotobasi polaczysz sklep internetowy z odbiorem na miejscu
              pozdrawiam
              orzeh

Komentarz

Pracuję...