Zakup Canona 85 /1,8 USM

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lukaszczecin
    Coś już napisał
    • 2007
    • 99

Zakup Canona 85 /1,8 USM

Poszukuję sprawdzonego i atrakcyjnego cenowo źródła nabycia Canona 85 /1,8 USM. Chodzi o zakupy przez net, bo u mnie na miejscu nic się nie znajdzie. Jakieś sugestie?

Dzięki z góry!

P.S. Od razu witam wszystkich.
    puszki + szkła + inne graty
  • blum
    Uzależniony
    • 2006
    • 509

ja bralem tutaj.
    zadowolony jestem

Komentarz

• koraf
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1748

Bardzo dobre szkło polecam ! Ja swoje testowałem i wybierałem z trzech egzemplarzy i teraz mam żyletkę porównywalną do 135/2 L:-P. Moje źródło : Tommy_J z allegro super facet ! Polecam !

Komentarz

• lukaszczecin
        Coś już napisał
        • 2007
        • 99

Ważna jest też jest dla mnie międzynarodowa gwarancja, US i Honk Kong nie wchodzi w grę.
        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
        Zamieszczone przez koraf
        Bardzo dobre szkło polecam ! Ja swoje testowałem i wybierałem z trzech egzemplarzy i teraz mam żyletkę porównywalną do 135/2 L:-P. Moje źródło : Tommy_J z allegro super facet ! Polecam !
        Lepiej osobiście sprawdzić?? Jak u niego wygląda sprawa gwarancji?
        Ostatnio edytowany przez lukaszczecin; 13980. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• koraf
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 1748

U Tommiego_J jest międzynarodowa i 12 m-cy w Polsce realizowane przez niego.

Komentarz

• lukaszczecin
            Coś już napisał
            • 2007
            • 99

Szczerze to właśnie myślałem o zakupie u Tommiego_J, ale może ktoś coś jeszcze zaproponuje?

Komentarz

• koraf
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1748

Kod php:
              Lepiej osobiście sprawdzić?? Jak u niego wygląda sprawa gwarancji? 

Ze stałkami canona raczej nie ma problemu ja sprawdzam każdy obiektyw jak współpracuje z 5d ( w końcu za niego płacę ) i chcę wiedzieć co z tego zestawu wyjdzie.
              Powiem szczerze kupiłem pare L-ek ( po sprawdzeniu) i dobrze na tym wyszedłem
              bo nie mam problemów z FF/BF . Gwarancja u Tomiego_J jest realizowana przez niego tzn. zgłaszasz problem do pana Tomka i on zajmuje się tematem reklamacji.
              Proponuję zadzwonić i pogadać ....

Komentarz

• dickory dare
                Bywalec
                • 2007
                • 189

moja 85-tka pochodzi od kolegi z tego forum o nicku toversivy. tu masz rekomendacje: http://canon-board.info/showthread.php?t=26897
                gwarancja realizowana przez Canon Polska

Komentarz

Pracuję...