dokładnie takie jest też moje zdanie
Gary Fong Light Sphere
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Też jestem za oryginałem. Podróbka musiałaby być znacząco tańsza, co przy małej wartości tych akcesoriów raczej nie jest możliwe...Komentarz
-
-
No to bierzemy oryginał chyba że ktoś jest przeciw to niech się wypisze z listy. Załóżmy do jutra do wieczora żeby była gotowaKomentarz
-
Cena nie jest ostateczna.
Jeśli oryginał możecie mieć za 160zł, to rzecz jasna zejdę
99zł za sztukę to moja druga propozycja. Weźcie pod uwagę dwie rzeczy - przy tak dużej ilości na pewno zapłacicie cło (zaufajcie staremu importerowi
), u mnie cło jest już wliczone w cenę - więc ze 160zł robi się ok. 200zł (22% podatku + jakieś 4% cła). A dwa - nikt ciągle nie zauważył żadnej różnicy między podróbką a oryginałem
Myślę że przy takiej konstrukcji specjalnych różnic nie będzie. No ale nie agituję, każde cielę swój rozum ma. Póki co udało mi się sprzedać parę tych nieoryginalnych i nikt nie zwracał towaru, jestem więc dobrej myśli jeśli chodzi o ich jakość.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Przy takiej cenie i mając świadomość, że dodatkowo są te kolorowe wkładki to bardziej teraz skłaniam sie do podróbki.
Ale, drogi sprzedawco, na pewno masz model pasujący do 580 mkII?Komentarz
-
Propi - a masz jakąś sztuke swojej nakladki zeby zdjecia testowe do porownania zrobic? Mozna by podeslac towersowi - oczywiscie jesli mu sie bedzie chcialo w to bawic - i by zrobil foty w identycznych warunkach ze swoich orginalow i z klona. Jak by wyszlo dobrze (dla klona) mial bys dodatkowy argument do sprzedazy na swoich aukcjach....Komentarz
-
w takim układzie, jeśli pasuje do 580mkII to może być i od propiego jak dla mnie, niech się inni określą i zamawiajmyKomentarz
-
-
To ja wam jeszcze troche pomieszam
Jest kilka wersji:
http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...ch&Q=%2A&bhs=tKomentarz
-
1. Nemeo - do 580 EX a więc model C4
2. TOPOL - do 580 EX II czyli rozumiem że C2
3. TomS - do 580 EX II czyli pewnie też C2
4. dickory dare - Universal wersja Cloud, z "kapsli" wystarczy mi inverted dome
5. jadeit - do 580 EX a więc model P4 (LIGHTSPHERE-II DIFFUSER - CLEAR)
6. piotrr - 580 EXII C2 i niech się stanie brak cieni
7. piotr_s cloud i clear do 580 EX II czyli C2 + żółty kapsel
8. SebaWolf - 580 EX II czyli C2 w wersji Cloud
9.ernestpierwszy - UNIVERSAL (zmienię lampę i też będzie pasować)
10. Foto-g-Raf-ał - do 580EX, a więc model C4
11. Fabik do 580 EX ClearCanon
Komentarz
-
Ktoś pisał, gdzieś wyżej że kupił od ciebie na allegro 1 sztukę, i już czeka na nią drugi miesiąc. Co ty na to.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Propi mam na myśli ten post.Komentarz
Komentarz