Nie no, jak Aqua Wam załatwia to spoko
Gary Fong Light Sphere
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Szczerze powiem, że przywaliłem to przypadkiem... byłem cały czas święcie przekonany, że piszę w moim temacie i ktoś mnie wkręca, że Aqua załatwia podróbki. Sorry, jeśli kogoś wprowadziłem w błąd.Komentarz
-
czym to cudo różni się od zwykłego stoffena? Przecież stoffen też daje swiatłem we wszystkich kierunkach jak ustawimy go pionowo lub 45 stKomentarz
-
magia kolego... magia... on spowalnia oktarynowe światło tak ze skrzat z pudełka do obrazów ma wiecej czasu na malowanie :>
a reszte... reszte sobie zobacz na probnych fotkach i bedziesz znał odpowiedz ;]Komentarz
-
gary ma lekką przewagę nad stofenem przy doswietlaniu pionowych kadrów, daje ogólnie mniej kontrastowe cienie jeśli takowe powstają za fotografowanym modelem, tyle do tej pory zauważyłem...:-)HeniekKomentarz
-
A jak robisz poziome foty,z tulipanem w gore??-40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)Komentarz
-
Tak, pionowo do góry uzyskuję się przyzwoite efekty, generalnie jeśli robię z lampą to częściej jednak ze stofenem.HeniekKomentarz
-
Komentarz
-
http://www.flickr.com/photos/potatom...7594198483848/
fajnie pokazane porównanie
) tyle że koleś zrobił made in home
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
Dobre wiesci "kieliszki" juz dotarly do Polski, tylko jak to teraz sprawnie zalatwic?
Mozna osobiscie odebrac w Krakowie.
Najlepiej skrzyknac sie w grupy zeby to bylo sprawniej.
Moze podajcie w jakich miejscowsciach mieszkacie?
Ja bede przy kompie jutro a potem w poniedzialekKomentarz
-
Komentarz
-
...Ja ma wszedzie daleko, jest opcja wysyłki?sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
Fotograf ślubnyKomentarz
-
-
Komentarz