Kupno "używanego" PS CS2

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fotomoto
    Coś już napisał
    • 2006
    • 74

Kupno "używanego" PS CS2

Witam
    Na Allegro widuję czasem oferty sprzedaży softu uprzednio używanego ale już odinstalowanego i wyrejestrowanego. Jak wygląda sprawa zakupu takiego softu ( głównie chodzi mi o CS2 bo na nowy CS3 nie bardzo mnie stać a chciałbym mieć legalny w firmie) , czy niezbędna jest faktura, czy wystarczy umowa kupna i jak sprawdzić czy jest legalny i został prawidłowo wyrejestrowany?
  • Zaicev
    Coś już napisał
    • 2007
    • 66

Hm, tez bym sie przylaczyl do tego pytania...

Od siebie moge dodac, ze slyszalem o innej opcji - kupujesz photoshopa elements + upgrade do cs3. Podobno z elementsa (od ktorejs wersji wzwyz) mozna apgrejdowac do CSa. Jak patrzylem po cenach nowych-sklepowych taka operacja moze sie zamknac ponizej polowy ceny pelnego CSa...
    Na pewno wiem z kolei, od pani z Wimalu, ze nie mozna uaktualniac wersji dodawanych do aparatow, skanerow itd...
    3 EOSy 2 cyfry 1 analog |

Komentarz

• bakulik
      Uzależniony
      • 2005
      • 767

Zamieszczone przez Zaicev
      Podobno z elementsa (od ktorejs wersji wzwyz) mozna apgrejdowac do CSa. Jak patrzylem po cenach nowych-sklepowych taka operacja moze sie zamknac ponizej polowy ceny pelnego CSa...

Full: $649.00
      Upgrade z 7.0, CS, CS2: $199.00
      Upgrade z Elements 3, 4, 5 lub PS LE: $549.00

No niestety poniżej połowy pełnego przy upgrade z Elements się nie da...
      Pozdrawiam
      Łukasz Bakuła
      „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Komentarz

Pracuję...