eukasa.pl

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kobonk
    Dopiero zaczyna
    • 2007
    • 31

eukasa.pl

Witam,

nosze sie z zamiarem kupna 40D z ob. 17-55 f/2.8. W necie znalazlem kilka ofert - w wyszukiwarkach - ceneo, skapiec od 7250. A po wpisaniu w google wyskoczyl sklep eukasa.pl - z cena 7099 zl.

Ze strony wynika, ze to sklep czeski, z siedziba w Polsce. W necie spotkalem opinie, ze gwarancje, jakie sklep wydaje, nie sa honorowane w Polsce. Czy ktos z Was mial z owym sklepem do czynienia?

Pozdrawiam!
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

A tu?
    http://canon-board.info/showthread.php?t=26305

Komentarz

• GrzegorzS
      Bywalec
      • 2005
      • 156

Zamieszczone przez Vitez
      A co oni ze sobą mają wspólnego?
      40D+BG-E2N+70-200/4+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."

Komentarz

• mor_feusz
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1370

Taniej

Komentarz

• GrzegorzS
          Bywalec
          • 2005
          • 156

no tak...
          jakoś źle zinterpretowałem to "A tu?" ;-)
          40D+BG-E2N+70-200/4+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez GrzegorzS
            A co oni ze sobą mają wspólnego?
            Nic... ale jak widzę ceny nowarta czy towersa, to sobie pluje w brodę że nie kupiłem 40D+17-55 miesiąc później (tysiak w kieszeni z cashbackiem bym miał ). Nauczka.

Komentarz

• Novaro
              Coś już napisał
              • 2007
              • 65

Ja osobiście mogę polecić nie kupowałem co prawda aparatu ale statyw mańka,wszystko ok,dobry kontakt emailowy,szybka dostawa,gwarancja jak gwarancja rachunek sklepu i tyle,co by było gdyby-nie zawracam sobie tym głowy i tyle.

Komentarz

• kobonk
                Dopiero zaczyna
                • 2007
                • 31

Dzieki za odpowiedzi. Pytam o sklep, bo potrzebuje fv. W eukasa zestawu, ktory chce kupic, w tej chwili nie maja, kupie pewnie w cyfrowe.pl.

Pozdr!

Komentarz

• mefhistoo
                  • 2007
                  • 7

Zamówiłem w EUKASA.PL dwa drobiazgi, czekam już tydzień na przesyłke :-) no ale musze przyznać, że kontakt (email, tel) jest dobry. Zostałem poinformowany o opóźnieniach.
                  Zdjęcia robi fotograf, nie aparat

Komentarz

• Mac
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 2063

Vitez może byś i zaoszczędził 1 kPLN ale ile byś stracił przyjemności używania 40D i możliwości robienia zdjęć...bezcenne.
                    Co do cyfrowe.pl to polecam, kupiłem u nich sporo sprzętu i zawsze było o.k. to sporo i stabilna firma.
                    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez Mac
                      Vitez może byś i zaoszczędził 1 kPLN ale ile byś stracił przyjemności używania 40D i możliwości robienia zdjęć...bezcenne.
                      No tak niekoniecznie... gdybym nie miał w ogóle aparatu to wiadomo. Pierwszy i ostatni raz rzuciłem się na pierwsze dostępne egzemplarze nowości.

Komentarz

Pracuję...