Też sobie w ostatniej chwili przypomniałem, na wszelki wypadek wysłałem priorytetem :-)
Cash Back od 1.10.07
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7Komentarz
-
Wy się*tam przejmujecie :P
Ja wysłałem 3 Października (2007) - teraz jestem w kontakcie z Panią Marie Quinn (czy jakoś tak) z Irlandii, mam nadzieję, że odzyskam CashBack
Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
Mi się dzisiaj przypomniało......a raczej wyleciał kartonik z kodem od 5D....jutro gnam na pocztę i wysyłam.....btw czy komukolwiek pobrano prowizję w banku ING??
Pzdr.Komentarz
-
Zwrot kasy
Witam
Informuje, że zostały mi zwrócone pieniądze za Canona 400D, którego kupiłem w promocji. Niestety zwrot tylko 250zł a nie 310zł czy ktoś wie dlaczego?? Czy ktoś z Was miał podobny zwrot kosztów?
Sylwek
p.s ale to co przeszedłem z firmą Canon nie było łatwe. Ale cashback działa tylko kwesta ile masz szczęścia. Ja miałem pecha moją wysyłkę wraz z kodem przepadła gdziesz na poczcie. Ale wszystko dobrze się skończyło uff,,,|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL TriggerKomentarz
-
-
Komentarz
-
-
Dzisiaj na konto wpłynęły pieniądze za Canona 40D z 18-75.
Cała suma 385 PLN.Pierwsze zgłoszenie wysłałem w Grudniu ale były problemy z kodem SWIFT mojego banku.Canon 2 razy wysyłał mi pieniądze.Teraz już wszystko jest OK.Warto sie uzbroić w cierpliwość i czekać.------------Canon 5 D Mark III-----------------------------------------
www.kubis.fotoprzyroda.pl
------------------------------------------------------Komentarz
-
-
A skąd te 310 zł? Na stronach promocji widnieje kwota 270 zł za 400D. 20 zł potrącił pewnie Bank za przelew z zagranicy...Komentarz
-
------------Canon 5 D Mark III-----------------------------------------
www.kubis.fotoprzyroda.pl
------------------------------------------------------Komentarz
-
-
Jestem w takiej samej sytuacji z ta roznica, ze ja dokumenty wyslalem 10 stycznia. Chyba czas do nich napisac maila z pytaniem wtf :]
PS. Mam tylko nadzieje, ze PP nie zgubila przesylki, bo to jest niestety calkiem prawdopodobne :/Komentarz
Komentarz