Gdzieś słyszałem/czytałem że dokumenty giną po drodze. Na wszelki wypadek swoje wysłałem za potwierdzeniem odbioru. Ciekawe o ile to opóźni zwrot...
Cash Back od 1.10.07
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
Zdjęcia -> http://smolarek.info -
tak. i pod wskazanym numerem nie ma na www zadnej informacji.
czy pieniadze sa na koncie jeszcze nie wiem. musze zone spytac, bo poki co na moja karte bank nie uaktywnil dostepu do bankowosci elektronicznej (dobrze, ze powiazal ja w ogole z kontem w tym typowo holenderskim burdelu
).
Komentarz
-
no to fajnie, bo w pierwszej edycji też dostałem maila - teraz, po prawie 2 miesiącach maila brak... i kasy tak samo nie ma...
zaczynam się*martwić, a za tą kasę*(z 5D) bym sobie gripa sprawił....Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
A ja wniosek, rachunek, kod wysłałem 9-11 priorytetem; 13-11 dostałem potwierdzenie a DZISIAJ! na konto kaskę w pełnej wysokości 190 zł za 24-105.
Razem 14 dni!!!Komentarz
-
Troche zglupialem... co to za serial number wpisuje sie w rejestracji?
Jeszcze rozumiem przy obiektywie, ale jak kupowalem 5d profesional zoom kit?
I tez jest tylko jeden serial number do wpisania :/| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
A ja wniosek, rachunek, kod wysłałem 9-11 priorytetem; 13-11 dostałem potwierdzenie a DZISIAJ! na konto kaskę w pełnej wysokości 190 zł za 24-105.
Razem 14 dni!!!Komentarz
-
ano ja tez się zdziwiłem wielce... liczyłem na jakiś styczeń... a tu sru: jest kasa
Może jakiś grip... echhh... a może 10-22... no nie wiem... muszę się zastanowić
Puszki i słoiki
Komentarz
-
Wczoraj wpłynęła mi kasa, w pełnym wymiarze
Wysłałem priorytetem, po ok tygodniu dostałem maila potwierdzającego dotarcie. Kolejne 9 dni i 270 zł za 400D na koncie. Byłem ciekaw ile zabierze z tego PKOBP a tu miła niespodzianka 
PozdrawiamKomentarz
-
Zadam to pytanie tutaj, bo w innym watku nie doczekalem sie odpowiedzi
Co to za serial number wpisuje sie w formularzu? Ten, ktory jest podany na kartoniku?
Ale to pytanie nr 1. Bo pytanie nr 2 jest nastepujace: Co mam wpisac jesli kupilem 5d+24-70 czyli profesional zoom kit, jesli do wpisania tez jest tylko jeden serial number, a na pudelko od niego nie ma niczego, co by serial number przypominalo :/| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
no Panowie dostalem kase! wsumie dziwnie wyszlo bo wlasnie pisalem maila z zapytaniem co sie dzieje ze nie dostalem zadnego emaila od nich kiedy juz ludzie pieniazki dostaja. wchodze na konto zeby skopiowc numer a tutaj 520zl od canona za 24-70! tak wiec 20zl millenium sobie pozarlo ;-) z tej radosci sacze wlasnie Pilsnera :PKomentarz
-
Witam
Już trzeci raz skorzystałem z Cash Back'u i bez problemów. Dzisiaj dostałem zwrot za 40D + 17-85. Dokładne 385zł. Kody wysłałem w połowie października.
Pozdrawiam40D + 17-40 + 50 f/1.4 + 28-135 + 190XProBKomentarz
-
Pozdrawiam, Tomek
Canon S-120PC IIKomentarz
-
Dołączam się do pytania zadanego przez chuckyy: który "serial" trzeba wpisać w pole formularza? kupiłem zestaw kit 40d+ 580 EX II.Komentarz
-
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Komentarz
-
Nie będzie żadnego, czyżbyś miał sprzęt ze sklepu w Regensburgu?
Komentarz
Komentarz