Cash Back od 1.10.07

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • TomekS
    Początki nałogu
    • 2005
    • 274

Gdzieś słyszałem/czytałem że dokumenty giną po drodze. Na wszelki wypadek swoje wysłałem za potwierdzeniem odbioru. Ciekawe o ile to opóźni zwrot...
    5D MKII | EF 70-200 f4 L IS USM | EF 24-105 f4 L IS USM | EF 17-40 f4 L USM | EF 50 f1.8 |Speedlite 580 EX |
    Zdjęcia -> http://smolarek.info

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12226

Zamieszczone przez Adam Kasprzak
      a dostaliście wcześniej maile?
      tak. i pod wskazanym numerem nie ma na www zadnej informacji.
      czy pieniadze sa na koncie jeszcze nie wiem. musze zone spytac, bo poki co na moja karte bank nie uaktywnil dostepu do bankowosci elektronicznej (dobrze, ze powiazal ja w ogole z kontem w tym typowo holenderskim burdelu ).
      www albo tez flickr

Komentarz

• Adam Kasprzak
        Początki nałogu
        • 2007
        • 278

no to fajnie, bo w pierwszej edycji też dostałem maila - teraz, po prawie 2 miesiącach maila brak... i kasy tak samo nie ma...
        zaczynam się*martwić, a za tą kasę*(z 5D) bym sobie gripa sprawił....
        Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• januszP.
          Uzależniony
          • 2006
          • 634

A ja wniosek, rachunek, kod wysłałem 9-11 priorytetem; 13-11 dostałem potwierdzenie a DZISIAJ! na konto kaskę w pełnej wysokości 190 zł za 24-105.
          Razem 14 dni!!!

Komentarz

• chuckyy
            Początki nałogu
            • 2005
            • 482

Troche zglupialem... co to za serial number wpisuje sie w rejestracji?
            Jeszcze rozumiem przy obiektywie, ale jak kupowalem 5d profesional zoom kit?
            I tez jest tylko jeden serial number do wpisania :/
            | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• januszP.
              Uzależniony
              • 2006
              • 634

A ja wniosek, rachunek, kod wysłałem 9-11 priorytetem; 13-11 dostałem potwierdzenie a DZISIAJ! na konto kaskę w pełnej wysokości 190 zł za 24-105.
              Razem 14 dni!!!

Komentarz

• raster
                Coś już napisał
                • 2005
                • 97

Zamieszczone przez towersivy
                raster - ooo fragles już dostałeś :smile: ale jaja bo ja nadal czekam na kesza od tego co sobie sprawiłem :smile:

ano ja tez się zdziwiłem wielce... liczyłem na jakiś styczeń... a tu sru: jest kasa

Może jakiś grip... echhh... a może 10-22... no nie wiem... muszę się zastanowić
                Puszki i słoiki

Komentarz

• michu_mst

Wczoraj wpłynęła mi kasa, w pełnym wymiarze Wysłałem priorytetem, po ok tygodniu dostałem maila potwierdzającego dotarcie. Kolejne 9 dni i 270 zł za 400D na koncie. Byłem ciekaw ile zabierze z tego PKOBP a tu miła niespodzianka
                  Pozdrawiam

Komentarz

• chuckyy
                    Początki nałogu
                    • 2005
                    • 482

Zadam to pytanie tutaj, bo w innym watku nie doczekalem sie odpowiedzi

Co to za serial number wpisuje sie w formularzu? Ten, ktory jest podany na kartoniku?

Ale to pytanie nr 1. Bo pytanie nr 2 jest nastepujace: Co mam wpisac jesli kupilem 5d+24-70 czyli profesional zoom kit, jesli do wpisania tez jest tylko jeden serial number, a na pudelko od niego nie ma niczego, co by serial number przypominalo :/
                    | Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Komentarz

• c42
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 266

no Panowie dostalem kase! wsumie dziwnie wyszlo bo wlasnie pisalem maila z zapytaniem co sie dzieje ze nie dostalem zadnego emaila od nich kiedy juz ludzie pieniazki dostaja. wchodze na konto zeby skopiowc numer a tutaj 520zl od canona za 24-70! tak wiec 20zl millenium sobie pozarlo ;-) z tej radosci sacze wlasnie Pilsnera :P

Komentarz

• GTharnas
                        Coś już napisał
                        • 2006
                        • 51

Witam

Już trzeci raz skorzystałem z Cash Back'u i bez problemów. Dzisiaj dostałem zwrot za 40D + 17-85. Dokładne 385zł. Kody wysłałem w połowie października.
                        Pozdrawiam
                        40D + 17-40 + 50 f/1.4 + 28-135 + 190XProB

Komentarz

• tmaciak
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 610

Zamieszczone przez januszP.
                          Razem 14 dni!!!
                          Łe, ja wysłałem list w piątek 16.11, a w piątek 23.11 przyszedł przelew, 7 dni
                          Pozdrawiam, Tomek
                          Canon S-120PC II

Komentarz

• lexer
                            Dopiero zaczyna
                            • 2007
                            • 47

Dołączam się do pytania zadanego przez chuckyy: który "serial" trzeba wpisać w pole formularza? kupiłem zestaw kit 40d+ 580 EX II.

Komentarz

• m_o_b_y
                              Pełne uzależnienie
                              • 2007
                              • 1095

Zamieszczone przez -MM-
                              Zastanawiam się czy rachunek, fakturka musi być z terenu UE? Hę?

I ja mam pytanie, może już ktoś to przerabiał:
                              - jeśli kupiłem szkło w Niemczech i stamtąd mam paragon, to czy nie będzie problemów z cashback, jesli wyślę dokumenty z Polski ???
                              Pozdrówka
                              m_o_b_y
                              --------------------------------------------------------

Komentarz

• kogut
                                Bywalec
                                • 2007
                                • 132

Nie będzie żadnego, czyżbyś miał sprzęt ze sklepu w Regensburgu?
                                Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Komentarz

Pracuję...