Dobra cena za 5d.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MateuszZ.
    Początki nałogu
    • 2005
    • 276

Zamieszczone przez gwozdzt

OOooooo , jestem w ciężkim szoku

Dzięki !!

Komentarz

• czlowiekmpp

A za wielką wodą niecałe 6500 PLN. Cholery można dostać w tym kraju z cenami. Z reszta na całym naszym pięknym starym kontynencie pod tym względem. Zamawiam od niedawna w USA. Wiem że gwarancja ale jak to czasem jest połowa ceny to warto zaryzykować.

Komentarz

• MateuszZ.
        Początki nałogu
        • 2005
        • 276

Zamieszczone przez gwozdzt
        Niestety to używka .. szukam dalej

Komentarz

• Adam Kasprzak
          Początki nałogu
          • 2007
          • 278

na razie nówki nie dostanie się taniej, niż 7,5k bez fvat
          z fvat 8,4 (fotobasia i pomimo narzekań na kontakt dostałem odpowiedź:

witam
          aparat wyłącznie na zamówienie, termin realizacji do 15 dni roboczych, cena na stronie jest dla mnie ceną ostateczną - nie mam mozliwości jej zmienic
          pozdrawiam
          pozdrawiam, poszukiwacz najtańszyć Dpiątek
          Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• Zielony
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2928

Zamieszczone przez Pawełek
            Polecam Medfoto. Kupiłem już u nich trochę sprzętu. Można im zaufać. Z ich strony też normalne podejście do klienta. Cena była najniższa, rozmowa rzeczowa.
            Zamieszczone przez MARANTZ
            Zdecydowanie Medfoto. Lepszego kontaktu chyba w całej Polsce nie znajdziesz. Znam tych ludzi bardzo dobrze, sprzęt u nich kupuję (ja, znajomi, poleceni, firmy) - ceny i jakość pierwsza klasa. Polecam gorąco.
            To medfoto? Co z nimi? http://allegro.pl/show_user.php?search=medfoto
            sigpic

Komentarz

• czajna
              Początki nałogu
              • 2005
              • 401

Obecnie fotoaparaciki.pl - tamto konto zawiesili.
              Brałem u nich (jeszcze medfoto) 70-200L i wszystko bardzo miło i sprawnie...

Komentarz

• krzysiek29
                Bywalec
                • 2007
                • 189

Zamieszczone przez Adam Kasprzak
                Witam!
                W przyszłym tygodniu mam zamiar nabyć 5D. cały czas ceny lecą w dół". Ja się pytam ile można czekać?

Obecnie najtaniej (wg. ceneo) jest w fotobasi - 8400
                później rimex - 8500
                i cyfrowe - 8700 (ale jest na magazynie i w Gdańsku - mógłbym podjechać*i przetestować)

Na wiosnę na pewno nie będę czekał (są pogłoski, że będzie 5D MK2) - to na bank odpada.
                Najchętniej bym go kupił*tak za 8000 na f-vat (to jest moja proponowana cena) myślicie, że przez te kilka (max. 3 tyg.) cena zejdzie aż tak nisko?
                Fajnie czasami historię przejżeć :-D ; to było 10 miesięcy temu.
                pozdrawiam Krzysiek

Komentarz

Pracuję...