Kopia paraganu do serwisu

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tom517
    Początki nałogu
    • 2007
    • 495

Kopia paraganu do serwisu

Pytanie do osob ktorzy korzystali z uslug serwisu: Czy wystarczy im kopia (ksero) paragonu. Kupilem zestaw 17-85 razem z body i zastanawiam sie czy moge sprzedac oddzielnie obiektyw i dac gwarancje dla kupujacego (nie tracac gwarancji na body czyli zachowac sobie ksero a oddac oryginal lub odwrotnie)
  • Cichy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 7450

Możesz użyć kopii paragonu w serwisie.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• tom517
      Początki nałogu
      • 2007
      • 495

Dodam jeszcze ze mam paragon z niemieckiego sklepu, czy do uznania gwarancji wystarczy kopia tego paragonu czy trzeba miec jeszcze cos

Komentarz

• JaBlam
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1304

Masz gwarancje w postaci ksiazeczki? i do tego dowod zakupu? to to ci potrzebne i nic wiecej. Kopia moze byc. Ale ksiazeczka jest potrzebna. Tam miedzy innymi masz w j. polskim.

----------------------------------------
        Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• pmagdalena
          Początki nałogu
          • 2007
          • 260

a ja zadzwoniłabym na Żytnia i zapytała bym sie bo nie jestem pewna czy kopia może być

Komentarz

• MacGyver
            Cenzor
            • 2006
            • 7043

Żytnia honoruje kopię. Ważne żeby gwarancja była oryginałem.
            Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• tom517
              Początki nałogu
              • 2007
              • 495

Dzieki za odpowiedzi, czyli jeszcze potrzebna jest ta ksiazeczka gwarancyjna, to jakbym chcial sprzedac 17-85 z gwarancja od mojego 30d to z gwarancja go sprzedac ciezko, chyba ze zrezygnuje z gwarancji na 30D , widze jedyne wyjscie to udzielic słownej gwarancji i realizowac przez siebie, na szczescie (odpukac) małe prawdopodobienstwo ze 17-85 sie rozpadnie

Komentarz

Pracuję...