Chciałbym się dowiedzieć na ile szacujecie na dzisiaj cenę nowego 400d z gwarancją. Chodzi mi o wszelkie pomysły na tani zakup, każda propozycja wchodzi w grę, rodzice mają dużo znajomych po świecie, wystarczy tylko zadzwonić.
400D - za ile?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
A tak na przykład to gdzie mam szukać cen/sklepów z Hong-Kongu/Singapuru?
Jakieś linki do wyszukiwarek cenowych?Komentarz
-
Na body nie zaoszczędzisz tyle żeby się opłaciło sprowadzać (przynajmniej jeśli chodzi o stany), jeśli już to na szkłach.Pozdrawiam
Marek/BiperekKomentarz
-
No tak kombinowałem i wyszło mi, że po cashbacku u nas zapłacę 2000zł, a w stanach bez cashbacka jest za ~1750 więc cośtam zawsze jest. A dostarczenie aparatu do domu też się załatwi jakoś(tak jak mówiłem w poście wyżej)Komentarz
-
Kiedy ja kupowałem wyszła mi różnica 300 pln i doszedłem do wniosku, że oszczędność nie jest warta utraty gwarancji lub ewentualnego transportu do naprawy gwarancyjnej za ocean.
Przy szkłach różnice są znacznie atrakcyjniejsze, zwłaszcza przy obecnym kursie dolara.Pozdrawiam
Marek/BiperekKomentarz
-
Przy tej cenie sprzętu sprowadzanie ma średni sens. W razie jakichkolwiek problemów "leżysz i kwiczysz"
. Ja bym sobie darował. Kolega powyżej bardzo trafnie to ujął.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
No to jeszcze jedna sprawa : Czy wraz z zakończeniem cashbacka nie wejdzie coś nowego, co może spowodować obniżkę ceny 400d o więcej niż 310zł? Wiem że pytanie bez sensu, bo 350d w tym momencie jest droższy od 400 i pewnie sytuacja się powtórzy. No i drugie pytanie : jeżeli wejdzie 450d to czy warto na niego czekać? Co może mieć więcej niż 400d?Komentarz
-
Wiesz możesz czekać w nieskończoność.....No to jeszcze jedna sprawa : Czy wraz z zakończeniem cashbacka nie wejdzie coś nowego, co może spowodować obniżkę ceny 400d o więcej niż 310zł? Wiem że pytanie bez sensu, bo 350d w tym momencie jest droższy od 400 i pewnie sytuacja się powtórzy. No i drugie pytanie : jeżeli wejdzie 450d to czy warto na niego czekać? Co może mieć więcej niż 400d?
Ja nie czekałem. Aparat tu w kraju, szkło z USA. Wolę cykać zdjęcia. (sterty rawów do obrobienia, ech...
)
Jeśli natomiast masz żyłkę do spekuacji to zapraszam na giełdę, ale to już inny temat
EOS 400D , EF 400/5.6 L USMKomentarz
-
Dopiero co 400D wszedł a ty już czekasz na następce ?
W tym segmencie raczej nic nowego nie wejdzie więc i cena nie powinna spasć.
Komentarz
-
A no nie wiem, ale zawsze się robi promocję, żeby sprzedać towar, który już wychodzi z rynku i żeby wyczyścić magazyny. Ok, podzielam wasze zdanie, 250zł za gwarancję w Polsce to niedużo. Czas zacząć zbierać!
Komentarz
-
"This incredible cash back offer is only available between 01.04.07 and 30.06.07"
Więc chyba już i tak po ptakach
Komentarz
-
"*Okres promocji na aparat EOS 400D został przedłużony do 31 Sierpnia 2007."
...więc chyba ptaki jeszcze zostaną
5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exIIKomentarz
-
Kup sobie 30D a nie 400D. Za 1279$ masz go z obiektywem 28-135IS na B&H a za 1024$ masz body na B&H czyli za body dajesz jakieś 3000zł a mimo ze drozszy od 400D o 1000zl to o nieb9o lepszy!!!sigpic
Komentarz
-
Wiesz. Jeśli Kolega się szczypie na 250 PLN to raczej wątpie że poleci na sprzęt z wyższej półki bez gwarancji.
Poza tym ja akurat wyznaję zasadę że najpierw kasa na szkło a potem co zostanie to na puszkę
EOS 400D , EF 400/5.6 L USMKomentarz
Komentarz