Różki do albumów

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • AVIGDOR
    Dopiero zaczyna
    • 2007
    • 32

Różki do albumów

Witam nie chce zaśmiecać forum, ale wziąłem się za rodzinną kolekcje zdjęć jeszcze z czasów mojego dziadka i chciałem je sobie poukładać w albumie, co by nie niszczyły się i poszukuje jednej rzeczy są to różki, ale nie żadne samoprzylepne tylko klasyczne, do których zdjęcie się wsuwa, a nie przylepia, czy ktoś wie gdzie coś takiego mogę kupić najlepiej w wersji białej i czarnej, przeszukiwałem forum i nic nie znalazłem albo wpisywałem złe słowa kluczowe, a na allegro tylko z klejem znalazłem pomóżcie.
  • molmagic
    Bywalec
    • 2006
    • 137

Dołączam się do pytania, interesuje mnie także gdzie mogę zakupić klasyczne albumy na zdjęcia z czarnymi kartonowymi kartkami na których mocuje sie te różki a w nich zdjęcia. Nie chcę pchać fotek do badziewnego albumu za folijkę, bo to nie ma sensu, chiałbym właśnie taki klasyk...

Komentarz

• Olszewski
      Uzależniony
      • 2006
      • 782

Latest news coverage, email, free stock quotes, live scores and video are just the beginning. Discover more every day at Yahoo!

Chyba najlepsza firma do takich rzeczy jak i albumów to Henzo i konkurujący (jeśli chodzi o albumy) to Walther.
      40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
      Ktoś naruszył Twoje prawa?

Komentarz

• AVIGDOR
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 32

Zamieszczone przez Olszewski
        http://www.geocities.com/zlota8/akcesoria.html

Chyba najlepsza firma do takich rzeczy jak i albumów to Henzo i konkurujący (jeśli chodzi o albumy) to Walther.
        Super a ma ktoś namiary jeszcze na czarne, bo białe już są :grin:

A co do albumów to ja również polecam HENZO

Komentarz

• TomS
          Uzależniony
          • 2006
          • 880

Mam pytanie czym kleicie zdjęcia? Rożki i przylepce to wiem jużj ak się sprawują.
          Ale ciekaw jestem jak sprawuje się klej albo taśma klejąca (chodzi mi o te Henzo).
          I tak jeszcze z ciekawości czy gdzieś we Wrocławiu można dostać albumy Henzo?
          Ostatnio edytowany przez TomS; 5743.

Komentarz

• Olszewski
            Uzależniony
            • 2006
            • 782

TomS - bardzo dobrze sie sprawuje, nie narzekam na tę taśmę Henzo Prawdę mówiąc używam tylko taśmy, nie używam różków, Myśle, że będziesz zadowolony z taśmy klejącej. Masz gotowe kwadraciki do naklejania na zdjecie i wygodny uchwyt do ich odrywania.
            40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
            Ktoś naruszył Twoje prawa?

Komentarz

Pracuję...