Gdzie kupić Oryginalny CS3 PL i za ile?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • oskarkowy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2513

Gdzie kupić Oryginalny CS3 PL i za ile?

Dziwna sprawa, nie ma gdzie zamówić pełnego CS3 w pudełku, tylko żeby był w cywilizowanej wersji językowej. Bo za polską, to ja dziękuję. Jestem skłonny dopłacić nawet ciut więcej, byle dostać ten program na jutro.

Może ktoś przerabiał podobną sytuację i zna jej rozwiązanie?
    Jarek
  • Tomasz1972
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3042

Niedawno kupiłem uaktualnienie , z tym że w niecywilizowanej wersji językowej

Komentarz

• adalbert
      Początki nałogu
      • 2007
      • 353

Jarku - zamówiłem przed tygodniem tutaj (świetna cena 2999zł):

Czekałem 2 dni na dostawę.
      Przed chwilą - z myślą o Twoim poście - pytałem o ich stany magazynowe - PL mają na miejscu, ENG - informacja od dostawcy - najwcześniej 7-8 lipca... (i tak podobno jest w całej Polsce)
      Rada - jeśli gdzieś znajdziesz a faktycznie zależy Ci na czasie - kupuj od razu :-D

Komentarz

• oskarkowy
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 2513

Zamieszczone przez adalbert
        Jarku - zamówiłem przed tygodniem tutaj (świetna cena 2999zł):

Czekałem 2 dni na dostawę.
        Przed chwilą - z myślą o Twoim poście - pytałem o ich stany magazynowe - PL mają na miejscu, ENG - informacja od dostawcy - najwcześniej 7-8 lipca... (i tak podobno jest w całej Polsce)
        Rada - jeśli gdzieś znajdziesz a faktycznie zależy Ci na czasie - kupuj od razu :-D
        jeśli gdzieś znajdziesz....
        żeby było śmieszniej, dwa tygodnie temu kupiłem go na allegro, ale ppiiipppp poczta polska zgubiła paczkę..
        Chyba sobie kupię peelkę, na początku zacisnę zęby a później i tak się przyzwyczaję
        Jarek

Komentarz

• energia_ki
          Początki nałogu
          • 2007
          • 291

dla mnie CS3 [pełny, w pudełku, po angielsku] sprowadził jeszcze w maju, gdy nigdzie go nie było, p.Krzysztof Gradowski z firmy Nicat w Wa-wie [0-22 631 58 58]
          nie mam pojęcia, skąd go wytrzasnął, ale zrobił to błyskiem, kiedy powiedziałam, że mi zależy na czasie
          kosztowało to drożej niż tam, gdzie kupował adalbert - 3199 zł

Komentarz

• SAM
            Bywalec
            • 2005
            • 206

Zamieszczone przez oskarkowy
            jeśli gdzieś znajdziesz....
            żeby było śmieszniej, dwa tygodnie temu kupiłem go na allegro, ale ppiiipppp poczta polska zgubiła paczkę..
            Chyba sobie kupię peelkę, na początku zacisnę zęby a później i tak się przyzwyczaję
            Mam polską wersję od 2 tyg. i nie mam szczękościsku.
            Z PL-ką w końcu ogarnie cię jasność.

Komentarz

• alx_80
              Bywalec
              • 2006
              • 192

ja wlasnie sciagam wersje EN z USA (650$), chociaz tam tez musialem czekac 2 tyg az sie pojawi w sklepie wersja na PC (na polkach lezaly same pod MAC-a) a ze sklepu internetowego nie mialem mozliwosci...

Komentarz

• Tomasz1972
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 3042

Zamieszczone przez SAM
                Mam polską wersję od 2 tyg. i nie mam szczękościsku.
                Z PL-ką w końcu ogarnie cię jasność.
                Hehe . Ja mam PL i uważam , że w porównaniu np do 7 jest tragicznie tłumaczona .

Komentarz

• krzysp
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 133

Legalność PS CS3 z USA w Polsce ???

Witam,
                  Także zamierzam kupić CS3 w wersji angielskiej. Faktycznie potwierdzam ogólny brak takowego oprogramowania w kraju (dzwoniłem do Adobe).
                  Przy okazji zapytałem z legalność użytkowania w Polsce softu PS CS3 zakupionego w Stanach. Otrzymałem odpowiedź, że jest to nielegalne, a stosowne zapisy znajdują się w warunkach licencji dołączonej do softu na tenże właśnie rynek (USA).

Gdzie można przeczytać wspomniane warunki licencji dla softu na rynek USA, bez konieczności ściągania i instalowania kilkusetmegowego triala?

Co ciekawe w warunkach licencji dla PS CS3 PL nie ma słowa o ograniczeniu "rejonowym" uzytkowania softu w wersji PL.

Czy tylko PS CS2 w Stanach jest dużo tańszy od dostępnego w Polsce ? A co z Kanadą, np.
                  link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Komentarz

• Tomasz1972
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 3042

Dzwoniłeś do ADOBE w Polsce czy do USA ?

Komentarz

• krzysp
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 133

Zamieszczone przez Tomasz1972
                      Dzwoniłeś do ADOBE w Polsce czy do USA ?
                      W Polsce, co być może wyjaśnia odpowiedź, gdyż dbają o własne interesy (lecz gdzie tu ich interes?).
                      Co jednak z zakupem PS CS3 w Niemczech lub Anglii. Wtedy nie mają w tym żadnego interesu. To przecież inny kanał dystrybucyjny.
                      link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Komentarz

• Tomasz1972
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 3042

Znajomy dzwonił do usa i tam kupił . Jest legal z tym , że w razie kontroli skarbowy się może czepić że bez cła itp zostało przywiezione.

Komentarz

• frikmen
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 158

amazon UK

na wyspach według Amazon:
                          CS3
                          http://www.amazon.co.uk/gp/offer-lis...3189246&sr=8-1

ciekawe czy kupujac CS2 jest jeszcze darmowy up-grade do CS3?
                          http://www.amazon.co.uk/gp/offer-lis...3189246&sr=8-1

zakupiony tam z rachunkiem pozwala na legalne zaksięgowanie w Polsce

Komentarz

• Tomasz1972
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 3042

Darmowy up-grade CS2 do CS3 przysługiwał gdy wyprzedawali CS2 , a CS3 już był , ale jeszcze nie w sprzedaży .

Komentarz

• frikmen
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 158

ha.. ha.. no to teraz jest taka sytuacja skoro nie można go obecnie kupić w sklepie

Komentarz

Pracuję...