W dniu dzisiejszym kupiłem nowe 5D z Canon Polska (papiery, gwarancja, F-vat, wszystko legal) za cenę 8.000 zł. Wychodzi tylko o dwie, trzy stówki drożej od ściąganych z zagranicy. Moim zdaniem taka róznica jest pomijalna i nie ma co oszczędzać na 3% ceny aparatu. Pytanie tylko czy to już na stałe czy tylko chwilowa obniżka (promocja?) ?
Czyżby nowe ceny z Canon Polska na 5D ?
Zwiń
X
-
Czyżby nowe ceny z Canon Polska na 5D ?
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Tagi: Brak -
a konkretnie to gdzie kupiłeś? -
Komentarz
-
Żartujesz JurekGR ? :-)
Owszem potwierdzam. Były trzy sztuki i wszystkie poszły pod zamówienie.Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Dwa tygodnie temu canon polska po obniżce proponował mi 5D za 9500 PLN więc albo te egzemplarze są "ref" - albo wystawowe.... albo niedługo będzie 3D/7D czy jak tam się następca ma nazywać.Canon 5D + BG-E4 + Ee-S + 580 EX mkII + Gossen + Manfrotto + Elinchrom
Canon 24-70 f/2.8 + 85 f/1.2 mkII + Sigma 150 f/2.8Komentarz
-
-
To czy będzie następca 5d w krótkim czasie to czysta zgadywanka , natomiast wiem, że są to nowe puszki - żadne powystawowe.Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
serio. poprosze info na pw, gdzie moge w takiej cenie z FV kupic 5d.
najtaniej co widzialem z FV to 83005d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CBKomentarz
-
Jak znam sprzedawce do te sztuki są na 100% "pewne" z gwarancją Canon Polska i wszystkimi papierami.. widzę że wszyscy kupują u Grześka.. dobrze wiedzieć że nawet w kwestii 5D jest tak jak ze wszystkim
Pozdr
Artur5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Canon
-
a co powiecie o tej cenie na 5D..W dniu dzisiejszym kupiłem nowe 5D z Canon Polska (papiery, gwarancja, F-vat, wszystko legal) za cenę 8.000 zł. Wychodzi tylko o dwie, trzy stówki drożej od ściąganych z zagranicy. Moim zdaniem taka róznica jest pomijalna i nie ma co oszczędzać na 3% ceny aparatu. Pytanie tylko czy to już na stałe czy tylko chwilowa obniżka (promocja?) ?
http://allegro.pl/item199622048_cano...ez_580zl_.htmlHeniekKomentarz
-
no ja tu nie widze ze w cenie jest FV...a co powiecie o tej cenie na 5D..
http://allegro.pl/item199622048_cano...ez_580zl_.html
Robson01, gdzie kupowałeś...??Ostatnio edytowany przez marekb; 4878.Komentarz
-
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
-
A dlaczego niby "nie taka dobra", co ma do tego fakt że pudełko jest trochę większe. Tym bardziej, że od czasu promocji Canona 5D występuje tylko w zestawach. Nawet te z UE są rozkompletowywane. Wiem bo mogłem taki kupić właśnie o te 200-300 zł. taniej, więc uznałem że taka różnica w moim przypadku nie ma znaczenia biorąc pod uwagę inne korzyści.
Marekb aparat kupiłem w Kielcach - jak wcześniej pisałem pełen legal.Canon
-
"nie taka dobra", bo mozna juz kupic w tej cenie body nie pochodzace z rozkompletowania zestawu kitowego (wlasciwie taniej - patrz posty wyzej)A dlaczego niby "nie taka dobra", co ma do tego fakt że pudełko jest trochę większe. Tym bardziej, że od czasu promocji Canona 5D występuje tylko w zestawach. Nawet te z UE są rozkompletowywane. Wiem bo mogłem taki kupić właśnie o te 200-300 zł. taniej, więc uznałem że taka różnica w moim przypadku nie ma znaczenia biorąc pod uwagę inne korzyści.
Marekb aparat kupiłem w Kielcach - jak wcześniej pisałem pełen legal.
(wychodzi tez z tego, ze jednak 5d nie wystepuje _tylko_ w zestawach...)
co do pudelka - to ma do tego tylko tyle, ze sprzedawca zarobil na rozkompletowaniu i sprzedaniu drozej obiektywu - stad miales dobra cene na sama puszke. Co ma drugie do tego - masz pol zestawu, gwarancja jest na zestaw (czepiam sie, na zytniej pewnie przyjma, ale zawsze). Trzecie to cashback - ktory z dwojga kupujacych go nie dostanie?
Co nie zmienia stanu rzeczy - Tobie odpowiada ten uklad, cena dobra, nic tylko zdjecia robic
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...Komentarz
Komentarz