Dobre Plecaki do 250zł

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rzukov
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 31

Zamieszczone przez nomad_fh
    Hejka, jesli chcesz, bede w ten weekend w Krakowie na salonie turystycznym (AWF), bede mial ze soba ten plecak (Alpha) - wiec mozesz pomierzyc czy wejdzie ten sprzet
    Wielkie dzięki za propozycję...w weekend natomiast ja wybywam z Kraka. Co do samego plecaka...K3L by mi najbardziej pasowało....tylko gdzie go znaleźć?????
    piątka eMKa dwa, siedemnaście czterdzieści, osiemdziesiątka piątka jeden osiem, idmzeit wece F zey e, kilka eM czterdzieści dwa

Komentarz

• RNz
      Uzależniony
      • 2007
      • 708

nomad_fh czy mieścisz w nim body z podpiętą sigmą 70-200?

Komentarz

• nomad_fh
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 37

Tak, body z Sigma miesci sie spokojnie (choc oczywiscie tulipanek zalozony odwrotnie). Zreszta widac to na jednym ze zdjec w moim tescie:

tutaj akurat z podpietym Tamronem, ale jak sie wrzuci 50mm do gory, to w to miejsce wchodzi body + Sigma, tyle ze ja mam mniejsze body, nie wiem jak np z 40-tka.

Tutaj akurat opcja z body z sigma w dolnym rzedzie, ale jednak bezpieczniej sie czuje kiedy na dole nic nie ma (albo sa rzeczy mniej wartosciowe)

Grzesiek "NomaD_FH" (nomad-imprezy.pl, Mój flickr, picassa)
        Canon Eos 400D, Canon Eos 5 + Tamron 28-75 2.8 + EF 50 1.8 + Sigma 70-200 2.8 + kit EF-S 18-55 IS + 580 EX II + NANEU PRO ALPHA+ mase śmieci

Komentarz

Pracuję...