[Łódź] Czyszczenie matrycy - gdzie?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KLOSZ
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 37

[Łódź] Czyszczenie matrycy - gdzie?

Witam,
    widzialem juz w tym dziale watek z pytaniem o serwis w Łodzi, ale nic z tego watku nie wynikalo poza odeslaniem na Zytnia. Ja zapytam precyzyjniej:
    czy moze mi ktos z Was polecic jakies sprawdzone miejsce (zaklad uslugowy) gdzie moglbym oddac 20D do wyczyszczenia matrycy. Rece mam drewniane i nie chce sam w tym grzebac, a smiecie na matrycy doprowadzaja mnie do szalu jak ogladam zrobione zdjecia.

Jesli nie znacie takiego miejsca w Lodzi to mam pytanie pomocnicze: czy na Zytniej w Warszawie da sie umowic na jakis termin, tak by wyczyscili matryce "na poczekaniu" (ew. w ciagu kilku godzin)?

Pozdrawiam i zycze udanych ujec

KLOSZ
    Aparat jakiś mam... cyfrowy nawet też... i taki na klisze też mam... i jakieś szybki, słoiki, torebki i kolorowe szkiełka do tego, i stojak.... taki na trzech nogach... i namiot z białego jak śnieg płótna, i lampy z Castoramy i....tylko zdjęć robic nie umiem, ale się uczę....
  • MARANTZ
    Uzależniony
    • 2005
    • 928

Wpadnij któregoś dnia na lotnisko to Ci przedmucham matrycę gratis. Bywam tam różnie, ale zawsze staramy się spotkać na niedzielnym "Londynie" czyli ok. 15.
    FOTOINKWIZYTOR

Komentarz

Pracuję...