Wiosenne promocje Canona

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Obiektyw
    Bywalec
    • 2007
    • 157

A ja wyslalem poleconym formularz, kody i kopie fakktur... i po dwoch tygodniach cisza. Po jakim czasie dostaliscie potwierdzenie mailem?
    ║ 50D i 30D + graty ║

Komentarz

• Hubert01
      Bywalec
      • 2006
      • 182

2 dni temu formularz nie chciał mi sie wyświetlić, jakieś problemy były na stronie.
      I coś chyba nadadl jest nie tak, bo nie ma miejsca nawet teraz na nazwę banku, a tym bardziej SWIFT! Kurde... :/

EDIT: Możlliwe, że to wina przeglądarki bo juz wszystko jest Opera nie wyswietlala mi widocznie poprawnie
      Ostatnio edytowany przez Hubert01; 6359.
      5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII

Komentarz

• sztygar
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 18

Zamieszczone przez MARANTZ
        Mnie się nie udało wszystkiego umieścić w jednej aplikacji, na każdy przedmiot musiałem wypisywać oddzielnie (choć fakturę VAT miałem jedną). Nie widziałem nigdzie opcji, gdzie by można było dopisać kolejny przedmiot. Wkurzyło mnie to od razu, ale uznałem, że tak widocznie musi być.
        jak tylko wybierzesz jeden przedmiot i pojawi się on poniżej - możesz zaraz wybrać kolejne, pojawią się przed poprzednio wybranym. możesz je również później usuwać z formularza.
        chyba, że wyłączyłeś sobie obsługę js ale bez tego nie doszedłbyś do tej części formularza.
        350D + grip, kit, sigma 70-300 f4-5,6 APO DG MACRO, 17-40 f4, 70-200 f2.8, 430 EX, Computrekker AW

Komentarz

• Sardon

Ja na 100% prz wypelnianu formularza, nie mialem pozycji z kodem swift.. ;/ Co mnie zdziwilo, czytajac objasnienie pod numerem IBAN.. Wyslalem kody 25 maja, emaila dostalem 14 czerwca, pieniazkow jeszcze nie ma

Komentarz

• jacech1
            Coś już napisał
            • 2005
            • 98

Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno promocja przedłużona do końca sierpnia, czy coś o tym wiecie??

Komentarz

• adalbert
              Początki nałogu
              • 2007
              • 353

To w jakim celu rozsiewasz niesprawdzone plotki? Jeśli "słyszałeś" podobno... podaj źródło.... w przeciwnym wypadku - jest to IMHO zaśmiecanie forum ...

Komentarz

• SKRYTOBOJCA

Zamieszczone przez jacech1
                Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno promocja przedłużona do końca sierpnia, czy coś o tym wiecie??
                *Okres promocji na aparat EOS 400D został przedłużony do 31 Sierpnia 2007.

Tak ciezko wejsc na www.canon.com.pl ?
                Litosci!

Komentarz

• adalbert
                  Początki nałogu
                  • 2007
                  • 353

No i to jest konkret...
                  dokładnie tu: LINK
                  IMO - w przypadku 400d to prosta odpowiedź canona na cashback nikona (d40x - link) - również trwa do końca sierpnia
                  Dla fotografujących to najbardziej komfortowa sytuacja - gdy giganci są zmuszeni konkurować ze sobą [szkoda, że w przypadku 5d nikon nie ma alternatywy - byłoby taniej]
                  Ostatnio edytowany przez adalbert; 9745.

Komentarz

• gargamelos
                    Dopiero zaczyna
                    • 2006
                    • 30

Pewno to głupie pytanie, ale nie znam sie na tym w ogóle...
                    Kupiłem w Fotojockerze Lampe 430 EX i na pudełku, na oryginalnym kodzie mam naklejke z innym kodem paskowym...mam wysłac z tą naklejką? Miał ktoś podobnie?
                    Sorry jeśli było ale przejrzałem cały wątek i nie znalazłem...może źle szukałem..
                    Z góry dzięki..
                    30D,grip, C17-40@4, [email protected], [email protected], [email protected], C430EX,

Komentarz

• michal.s
                      Początki nałogu
                      • 2007
                      • 271

Ja też miałem naklejona inna naklejkę na tą odpowiednią na pudełku 430ex.

Dokleiłem ją i przykleiłem wyżej, wyciąłem dwa kody i wysłałem do Irlandii.
                      Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Komentarz

• gargamelos
                        Dopiero zaczyna
                        • 2006
                        • 30

Dzięki, zrobię tak samo:smile:
                        Ostatnio edytowany przez gargamelos; 5987.
                        30D,grip, C17-40@4, [email protected], [email protected], [email protected], C430EX,

Komentarz

• BelYaal
                          Początki nałogu
                          • 2007
                          • 387

A ja dostalem pisemnie liscik jedynie, ze nie otrzymali odemnie nr konta, nazwy banku, nr IBAN i nazwy miejscowosci, wiec chca abym uzupelnil dane i odeslal im w ciagu 15 dni, oczywiscie ich list bez zadnej daty.
                          Tak czy inaczej wtedy poslalem im rachunek bankowy z nazwa banku i miejscowoscia, co oczywiscie teraz im wytknalem, a dodatkowo zamiescilem nr IBAN rachunku, ktory rozni sie od zwyklego jedynie dopiskiem na poczatku PL.

Komentarz

• mellos
                            Dopiero zaczyna
                            • 2005
                            • 21

No to i ja zrobiłem jeszcze zakup przed 30.06. odjąłem jedno zero od mojego 300D. Kłopotu jednak co niemiara z tym zakupem było, chciałem body a mam z kitem. Już nie wytrzymałem zwodzenia w Saturnie i zakupiłem z gabloty. Teraz tylko wysłać o zwrot ale po tylu postach mam nadzieję że nie będę miał problemu - heheh :-)

Komentarz

• recha

kontakt

znacie moze jakis adres email zeby doslac canonowi brakujacy IBAN?

Komentarz

• Obiektyw
                                Bywalec
                                • 2007
                                • 157

Czy kiedy drukowaliscie formularz (ja druknalem do pdf) to tez wyszlo wam kilka stron pustych (tzn. formularz a potem puste strony)?
                                ║ 50D i 30D + graty ║

Komentarz

Pracuję...