Gdzie kupić "tanio" 30D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stawek

Gdzie kupić "tanio" 30D

Pisałem już o tym w innym poście, ale zdecydowałem się utworzyć nowy wątek.

Może ktoś doradzi, gdzie w pobliżu Krakowa najlepiej trafić Canona 30D, oczywiście nowego, za niską cenę, no i FV by się przydała (myślę, że takie rzeczy to nie tylko w Erze ), bo chyba już nie będzie takich promocji jak na przełomie roku.....no chyba, że ktoś z Was ma jakieś tajne informacje.

Pozdrawiam
    Mariusz
  • Bourbon
    Coś już napisał
    • 2006
    • 63

Zamieszczone przez stawek
    Pisałem już o tym w innym poście, ale zdecydowałem się utworzyć nowy wątek.

Może ktoś doradzi, gdzie w pobliżu Krakowa najlepiej trafić Canona 30D, oczywiście nowego, za niską cenę, no i FV by się przydała (myślę, że takie rzeczy to nie tylko w Erze ), bo chyba już nie będzie takich promocji jak na przełomie roku.....no chyba, że ktoś z Was ma jakieś tajne informacje.

Pozdrawiam
    Mariusz
    Po moich ostatnich poszukiwaniach, pytanie chyba powinno brzmieć gdzie w ogóle kupić aparat z polskiej dystrybucji z FV, jak już są to w nie rozsądnej cenie. I wszyscy sprzedawcy od 3 tygodni twierdzą, że aparaty będą... "w tym tygodniu"...
    Ostatnio edytowany przez Bourbon; 4242.
    Pozdrawiam
    Bourbon

Komentarz

• JaBlam
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1304

ZObacz w Fotopanoramie na Slawkowskiej 12 albo w DPhoto no i CYberstore na Jana Pawla. To najtansze oferty w kraku jakie mozesz znalezc!
      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
      Zamieszczone przez JaBlam
      ZObacz w Fotopanoramie na Slawkowskiej 12 albo w DPhoto no i CYberstore na Jana Pawla. To najtansze oferty w kraku jakie mozesz znalezc!

poza tym http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/79418_cena/ moze sie przydac. Popatrz sobie ktory ze sklepow jest w Kraku...
      Ostatnio edytowany przez JaBlam; 4940. Powód: Automerged Doublepost

----------------------------------------
      Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

Pracuję...