Kolejne cashback 'i (?)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • k4cper
    Bywalec
    • 2007
    • 142

no ale pasowałby jakiś cashback z tej okazji, że w 1959 Canon wypuścił pierwszą SLR to przecież 50-lecie

Komentarz

• Piasek1989
      Bywalec
      • 2007
      • 153

oj powątpiewam czy będzie cash beck w tym roku patrząc na cafajaca sie gospodarke i opinie to nie wydaje mi się żeby canon jeszcze robił sobie większe straty czy jak to nazwać
      Sami szef canona ostatnio mówił ze jest niezadowolony ze sprzedarzy w okresie świątecznym
      50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III

Komentarz

• iREM
        Uzależniony
        • 2005
        • 951

Zamieszczone przez Piasek1989
        oj powątpiewam czy będzie cash beck w tym roku patrząc na cafajaca sie gospodarke i opinie to nie wydaje mi się żeby canon jeszcze robił sobie większe straty czy jak to nazwać
        Sami szef canona ostatnio mówił ze jest niezadowolony ze sprzedarzy w okresie świątecznym
        A to dobre! Gdyby dostarczyli odpowiednią ilość nowych 5dmII (a najlepiej z lepszym AF ;-) to by mieli dobrą sprzedaż. A tak niech nie pieprzą o kryzysie, przynajmniej w segmencie foto.
        Wszystko można zrobić lepiej.
        www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18793

Zamieszczone przez iREM
          A to dobre! Gdyby dostarczyli odpowiednią ilość nowych 5dmII (a najlepiej z lepszym AF ;-) to by mieli dobrą sprzedaż. A tak niech nie pieprzą o kryzysie, przynajmniej w segmencie foto.
          Ale co to ma wspólnego z tym co oni mówili? Przecież takie body jak 5D mkII ma minimalny wpływ na wielkość sprzedaży.
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

• Zeeb
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 40

Ponoć wstrzymali budowę nowej fabryki, skoro juz szukają oszczędnosci to o cashbacku możemy raczej zapomnieć. Chyba ze będą chcieli w ten sposób pobudzić rynek
            http://www.radoslawzeler.com/

Komentarz

• iREM
              Uzależniony
              • 2005
              • 951

Zamieszczone przez Kolekcjoner
              Ale co to ma wspólnego z tym co oni mówili? Przecież takie body jak 5D mkII ma minimalny wpływ na wielkość sprzedaży.
              Pewnie masz rację, ale w takim kontekście po co się w ogóle produkuje takie coś jak produkt dla rynku profi skoro zyski są tak minimalne?
              Wszystko można zrobić lepiej.
              www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Komentarz

• Kolekcjoner
                Obertroll
                • 2006
                • 18793

Choćby dlatego że sprzedają szkła (tu udział jest większy niż dla entry level, choć ilościowo też nie ma porównania), prestiż, etc.
                Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.
                "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...