no ale pasowałby jakiś cashback z tej okazji, że w 1959 Canon wypuścił pierwszą SLR
to przecież 50-lecie
Kolejne cashback 'i (?)
Zwiń
X
-
-
oj powątpiewam czy będzie cash beck w tym roku patrząc na cafajaca sie gospodarke i opinie to nie wydaje mi się żeby canon jeszcze robił sobie większe straty czy jak to nazwać
Sami szef canona ostatnio mówił ze jest niezadowolony ze sprzedarzy w okresie świątecznym50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560IIIKomentarz
-
A to dobre! Gdyby dostarczyli odpowiednią ilość nowych 5dmII (a najlepiej z lepszym AF ;-) to by mieli dobrą sprzedaż. A tak niech nie pieprzą o kryzysie, przynajmniej w segmencie foto.Wszystko można zrobić lepiej.
www.irem.pl | 500px | foty.irem.plKomentarz
-
Ale co to ma wspólnego z tym co oni mówili? Przecież takie body jak 5D mkII ma minimalny wpływ na wielkość sprzedaży."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Ponoć wstrzymali budowę nowej fabryki, skoro juz szukają oszczędnosci to o cashbacku możemy raczej zapomnieć. Chyba ze będą chcieli w ten sposób pobudzić rynekKomentarz
-
-
Choćby dlatego że sprzedają szkła (tu udział jest większy niż dla entry level, choć ilościowo też nie ma porównania), prestiż, etc.Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz