Stoisko z Lowepro na giełdzie w stodole

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gzak
    Bywalec
    • 2005
    • 239

Stoisko z Lowepro na giełdzie w stodole

Hej!
    Mam nietypowe pytanko. Czy może ktoś wie jaka to firma sprzedaje plecaki Lowepro na giełdzie w Stodole po lewej, przy wejściu na główną salę? Tzn. stoisko nr 1 na grafiku poniżej? (a właściwie stoisko nr 42, ale to chyba ta sama firma)

Kupiłem dzisiaj lens-case'a 1N, ale okazał się za mały i chciałem wymienić w tygodniu, bo za tydzień nie będzie mnie na giełdzie...

Z góry dzięki za podpowiedź...
    Grzechu
    http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
    Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3
  • Kalina
    Początki nałogu
    • 2006
    • 292

Nie pamietam nazwy firmy, ale sama tam kupowlalam plecak i na adres [email protected] wysylalam dane, aby mi wystawil fakture.
    Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• Jac
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4813

jesli sie nie myle to http://www.torbylowepro.pl/ albo jakos tak ;-)
      Instagram

Komentarz

• KMV10
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2320

nie mylisz sie - Bogdan Sporek, 508174723, H. Opienskiego 3/2

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez Jac
          Nie mylisz sie. To stoisko to na pewno torbylowepro.pl . 3 plecaki tam kupowalem i zdecydowanie polecam. Szczegolnie przy co bardziej skomplikowanych sprzetach czy akcesoriach - mozna poprosic o wyklad i demonstracje co do czego sluzy.

Komentarz

• Zielony
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2928

To, że fajnie to już wiadomo. A jak z cenami? Korzystniejsze w porównaniu z allegro, etc ? Sprawdzał ktoś pod tym kątem? Zastanawiam się nad jakimś małym Stealth'em - takim na sam korpus + 1/2 małe lensy, flash i jakieś AKU (chyba 300. 400tki nie miałem w łapach - chociaż chyba krwisty ma 400tkę - to tak). Może się skuszę na DOMKE - od dawna mi chodzi po głowie.

Zupełnie OT, więc sorki - na dobre ceny DOMKE ktoś ma namiary?
            sigpic

Komentarz

• 777
              Uzależniony
              • 2006
              • 536

na allegro jest taniej niz na torbylowepro.pl chyba ze masz u nich promocje na jakies torby ,plecaki wtedy cena na allegro jest porownywalna do ceny u nich
              ja osobiscie polecam allegrowicza IMPRA sam u niego kupowalem i w samych pozytywach moge o tym sprzedajacym pisac
              6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Komentarz

• Jac
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 4813

bhphoto.com ;-) domke sa fajne i bardzo jazzy

chyba fotografowie maja wieksze zapotrzebowania na torby niz "laski" ;-)
                Instagram

Komentarz

• Zielony
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 2928

Zamieszczone przez Jac
                  bhphoto.com ;-) domke sa fajne i bardzo jazzy
                  Kurde, myślałem o polskim handlowcu.
                  A jak nie to trudno - wybieram się do US to sobie na miejscu kupie.
                  sigpic

Komentarz

• gzak
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 239

Zamieszczone przez Kalina
                    Nie pamietam nazwy firmy, ale sama tam kupowlalam plecak i na adres [email protected] wysylalam dane, aby mi wystawil fakture.
                    Zamieszczone przez Jac
                    Zamieszczone przez KMV10
                    nie mylisz sie - Bogdan Sporek, 508174723, H. Opienskiego 3/2
                    Zamieszczone przez Vitez
                    Nie mylisz sie. To stoisko to na pewno torbylowepro.pl
                    Dzięki serdeczne wszystkim za podpowiedź!
                    He, he, liczyłem, że ktoś odpowie, ale takiego "nawału" odpowiedzi się nie spodziewałem.

P.S. W www.torbylowepro.pl kupowałem już 2 plecaki, ale z tym stoiskiem nie skojarzyłem
                    Albo osoba, która stoi na stoisku to inna osoba niż ta na Opienskiego, albo ja jestem ślepy... ??:
                    Grzechu
                    http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
                    Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez gzak
                      Albo osoba, która stoi na stoisku to inna osoba niż ta na Opienskiego, albo ja jestem ślepy... ??:
                      A bo to jakis obowiazek by firme i sprzedaz prowadzila tylko jedna i ta sama osoba?

Komentarz

• KMV10
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 2320

Ja pamiętam dwóch ludzi na Giełdzie i tych samych ludzi na Opieńskiego.

Komentarz

• gzak
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 239

Zamieszczone przez Vitez
                          A bo to jakis obowiazek by firme i sprzedaz prowadzila tylko jedna i ta sama osoba?
                          Nie no, obowiązku nie ma... ja tylko martwię się o moją pamięć/oczy... (bo podejrzewam jednak, że jedna z tych 2 osób na giełdzie to ta sama co na Ursusie)

P.S. A tak przy okazji to pochwalę firmę www.torbylowepro.pl
                          Właściwie to ja tez już 3 plecaki tam kupowałem, przy kupowaniu dwóch pooglądalem sobie, poprzymierzałem i miło z właścicielem porozmawiałem...
                          Ostatnio edytowany przez gzak; 2492.
                          Grzechu

Komentarz

Pracuję...