Canon drożeje !!!
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Chyba jednak te raty to faktycznie są bez żadnych dodatkowych kosztów. A jeśli chodzi o tę cenę, to wielki LOL. Kosmos, w hurcie nawet takiej nie miałem.O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Potwierdzam, że nie ma żadnych ukrytych opłat
Wszystkie koszta ponosi MM, ja tylko spłacam sprzęt
Sam na początku nie mogłem w to uwierzyć i pytałem 3 różnych osóbWymarzony 400D już jest !!!
Komentarz
-
Komentarz
-
W tej cenie to mi trudno utarg znaleźć, a co dopiero koszty rat...
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Komentarz
-
w sumie to maly OT
ale zacznijmy od tego, ze w MM sie nie kupuje.. przynajmniej nie powinno
chyba, ze cos sie zmienilo odnosnie fachowosci i traktowania klienta przynoszacego cos do reklamacji i chcacego odebrac to cos w terminie :-?
nie jestem w temacie MM od ok 2 lat..Komentarz
-
-
Wczoraj odbierałem 350D w Fotoit, i troszke z nimi pogadałem, to właśnie panowie potwierdzili że ceny idą w górę. Tak jak przykładowo 100/2,8 Macro kosztowała u nich 1900, to teraz sztuki które przyjdą będa po około 2200-2300zł.5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Komentarz
-
chodzi mi nie o opis techniczny tylko o przeznaczenie szkla opisane w auckji.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
krótkie OT - ja nie miałem z MM nigdy problemu, aczkolwiek nic ze sprzetu foto tam nie kupiłem (jak kupowałem było duuuże droższe)
w temacie głónym zaś - jeden ze sprzedawcow na allegro powiedizał mi, ze teraz własciwie nie wiadomo czy będzie drożej czy taniej i sam canon sonduje rynek - pewnie chcą sprawdzić za ile jestesmy w stanie kupić aby dużo zarobic i rynku nie stracić. Wejdą nowości - zobaczymy za ile będą w stosunku do swoich poprzedników w okresie wprowadzania na rynekKomentarz
Komentarz