Cybertronik

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 777
    Uzależniony
    • 2006
    • 536

Cybertronik

Jak widac w moim opisie przymierzam sie do zakupu 30d.Kontaktowalem sie juz z tymi od europassata i ponmiewaz chce go kupic na fakture cene bedzie wieksza o 250zl...:/dlatego postanowilem jeszcze poczekac i ciekawe oferte ma cybertronik http://www.cybertronik.pl/product-pol-18-.html Pisalem do nich maila w sprawie Cash back czy mozliwe i wogle.Sprawdzalem w wyszukiwarce na CB na temat tego sklepu i nic wiec chcialbym zapytac czy ktos mial z nimi doczynienia i jakie mial odczucia.Warto u nich kupowac czy lepiej sobie odpuscic
    Z gory dziekuje za wsztkie posty:grin:
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam
  • merger
    Uzależniony
    • 2006
    • 619

ja nie wiem czy to ci (szata graficzna byla inna - ciemniejsza), ale jesli to oni, to jakis rok temu jak kupowalem 350d, to chcialem u nich kupic, ale nie oferowali faktury vat na aparaty. popytaj. mieli zmienic. zaznaczam, ze nie jestem pewien czy to oni.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Komentarz

• PatriX
      Bywalec
      • 2005
      • 150

Ja Ci dam znać jak będę miał puszke :-) Bo zamówiłem u Nich wczoraj i mam dostać we wtorek Ale wydaje mi się, że u Nich warto kupić ... PoZdrO

www.SIERAQ.digart.pl
      ..::SieraQ::..

Komentarz

• zjawa
        Coś już napisał
        • 2007
        • 67

radze szybko szukać gdzie indziej, to samo mi poradzili w cybertroniku ponieważ mają opoznione dostawy, a już nawet to co przyjdzie jest już sprzedane. Dzwoniłem własnie i powiedzieli ze do konca stycznia raczej nie są w stanie sprzedac mi 30D. Polecają digimania.pl

chyba bede musial kupic w europassacie? mowia ze na niemiecki rachunek nie ma problemow z cashbackiem. Mieliscie problemy z tym sklepem?
        Ostatnio edytowany przez zjawa; 8848.

Komentarz

• PatriX
          Bywalec
          • 2005
          • 150

Zamieszczone przez zjawa
          radze szybko szukać gdzie indziej, to samo mi poradzili w cybertroniku ponieważ mają opoznione dostawy, a już nawet to co przyjdzie jest już sprzedane. Dzwoniłem własnie i powiedzieli ze do konca stycznia raczej nie są w stanie sprzedac mi 30D. Polecają digimania.pl

chyba bede musial kupic w europassacie? mowia ze na niemiecki rachunek nie ma problemow z cashbackiem. Mieliscie problemy z tym sklepem?
          To chyba rozmawiałeś z niewłaściwą osobą :] BO 30D mają nawet teraz na stanie tylko, że nie są na fakturę a w poniedziałek na 99% przyjdzie dostawa 30D i będą wystawiane na nie faktury. Ja zamówiłem i czekam :-) A europassat nie polecam ... Ale rób jak uważasz :]

P.S. A co do digimania.pl co tam polecasz? Bo na pewno nie cene 4888PLN za KIT :/
          Ostatnio edytowany przez PatriX; 2667.

www.SIERAQ.digart.pl

Komentarz

• zjawa
            Coś już napisał
            • 2007
            • 67

oni polecają digimania, nie ja. Cóż zadzwonie do nich jutro jeszcze raz zapytam o 30D. Mam nadzieje ze jest jak mowisz i będą mieli i sobie kupie nareszcie

dlaczego nie polecasz europassat? jak odpadnie cybertronik to zostanie mi wlasnie europassat.

Komentarz

• PatriX
              Bywalec
              • 2005
              • 150

A potrzebujesz fakture VAT ? Bo jak nie to możesz kupować ;-) Ja potrzebuje PL fakturę... A Oni jakieś przekręty robią z fakturami i wystawiają lewe faktury ... Ja mam nadzieje że cybertronik.pl to rzetelna firma i będę miał KIT 30D we wtorek u mnie w domq :-) PoZdrO

www.SIERAQ.digart.pl

Komentarz

• zjawa
                Coś już napisał
                • 2007
                • 67

nie potrzebuje VAT bo i tak go nie odlicze nie chce tylko problemow pozniej z gwarancją itd. Sa sklepy lepsze i gorsze, mam nadzieje ze ten jest bezproblemowy nikt tu jeszcze nie marudził, ale wole zapytac nie chce byc pierwszym niezadowolonym

ps. bierzesz karte ultra II czy III? chce wykorzystać zdolności 30D w pełni, ale nie potrzebuje szybszej karty od aparatu, wiec która?
                Ostatnio edytowany przez zjawa; 8848.

Komentarz

• 777
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 536

to prawda ja juz u nich zamowilem 30d z kitem i dzisiaj jak gadlem z gosciem to mowil ze sa problemy z dostawa tz beda najprawdopodobniej w poniedzialek wiec czekam z cierpliowscia
                  co do europassatu to cos slyszalem o ich fakturach ale oglonie ten sklep jest chwalony na CB i takze gdzie inndziej wiec mozna sie pokusic...szczegolnie jak ktos nie potrzebuje faktury
                  ja i patrix potrzebujemy wiec wybralismy cybertronik

Pozdrawiam

Komentarz

• zjawa
                    Coś już napisał
                    • 2007
                    • 67

dobra uspokoiliście mnie, więc zamawiam w europassacie, od razu wezme karte bo mają dobrą cene 130zł za ultra II, wystarczy II nie? chce się nacieszyć tymi 5kl/s :P

Komentarz

• 777
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 536

ja osobiscie wezme chyba drozsza extreme III 1gb chociaz ultra II tez spoko
                      ciekawy jestem jak w europassacie stoja z dostawami
                      Ostatnio edytowany przez 777; 8661.

Pozdrawiam

Komentarz

• rysiaczek
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 897

OT: @zjawa - facet błagam.... boje sie lodowke otworzyc, zeby nie zobaczyc Twojego dylematu Uii kontra EIII....
                        Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Komentarz

• zjawa
                          Coś już napisał
                          • 2007
                          • 67

OT: @rysiaczek - sorki, dylematu juz nie ma :/

Komentarz

• PatriX
                            Bywalec
                            • 2005
                            • 150

No i 30D z cybertronik.pl dotarło w moje skromne progi ... Dałem 4350PLN ale nie żałuje (choć to nie tanio ;-) )... Aparat mi niby testowano ale muszę się zebrać i sam potestować w domq :P Godnie polecam sklepik :-) Bardzo wporzo szef z działu foto ... ;-) Pozdrawiam :-)

www.SIERAQ.digart.pl

Komentarz

Pracuję...