Mam pytanie. Czy ktoś kupował u nich sprzęt. Czy w razie kłopotu ze sprzętem zakupionym u nich nie będę miał kłopotów z reklamacją. Albo macie namiary na jakiś rzetelny i w miatę tani sklep foto chodzi o canona 70-200/4.Z góry dziękuję z informację:grin:
FotoMedia
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
szukaj na allegro Bea-Błysk, jestem zadowolony z jakości obsługi, kontaktu i cenyaktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L -
Tak, kupowałem obiektyw. jestem bezwzglednie zadowolony - prawie bez pytania zejście z ceną do standardu rynkowego, zamówienie telefoniczne o 18.00 - towar o 14.00 następnego dnia. Opcja za zaliczeniem bez pytania. Jakość ok, dodatkowe życzenia bez problemu. Gwarancja rok, przez 7 dni możliwość wymiany lub zwrotu. Pytaj o Karola.
W porównaniu z Fotoit - lepsze.Komentarz
-
Ja Tobie moge tylko polecic .
Kupiłem od nich canon-a 70-300/... a moje wpisy zwiazane z usunięciem wady fabrycznej możesz przeczytac tutaj:
http://canon-board.info/showthread.php?t=14308
Kupiłem tanio w stosunku do cen innych sprzedawców. Bez problemów.
Zajęli sie sami wadą gwarancyjną. Serwis na Zytniej dał ciała to wymienili na nowy!
Bardzo sympatyczna obsługa, fachowa i szanująca klienta.
Życzył bym sobie i innym samych takich sprzedawców!
PozdrawiamOstatnio edytowany przez januszP.; 4410.Komentarz
-
Ja kupiłem u nich moje 24-105. Cena przystępna, dostępność również (mieli, że inni nie mieli).
OakhallowKomentarz
-
super sprzedawca ......
znam ich szefa od 1991 roku/// gdy jako student sprzedawal na gieldzie w stodole.....
kupilem u nich wiele sprzetu canona do analoga .... a ostatnio 24-105,580,28-75 ....karty, baterie..... i zawsze mam spokoj wewnetrzny ze jakby cos nie tak bylo...to wymienia.....Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Komentarz
-
-
Rowniez bardzo polecam! kilka dni temu przysłali mi 24-70F/2.8 L wszystko terminowo z miłym rabatem
Komentarz
-
Fotomedia-ktoś u Nich kupował?
zamierzam u Nich kupić następne szkło, chwalą się że są w branży od 15 lat, mają biuro w W-wie na Cybernetyki i handlują w Stodole i allegro, ktoś miał z nimi jakiś kontakt handlowy? dzięki za wszystkie informacje bo komentarze z allegro raczej pozytywne.Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
-
dziękuję, i bardzo mocno biję się w piersi, że nie użyłem wyszukiwarki, wstyd mi
to się nie powtórzy, obiecuję;-)
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
FOTOMEDIA Polska co to jest ?????
Witam.
W poszukiwaniach canona 70-200/4 L USM trafilem na sklep Fotomedia Polska, gdzie maja dobra cene i chyba nic poza tym.
Telefonuje do nich ale nikt nie odbiera telefonu, jak juz ktos odebral to prosil o pozostawienie wiadomosci via e-mail, drugi numer jest nieosiagalny.
Co mam o nich sadzic ? Jak sie ma 15 lat na rynku do ich zachowania ?
Warto u nich kupic ?
http://www.allegro.pl/item244023236_..._od_reki_.htmlKomentarz
-
Kupiłem u nich 50/1,8 i 70-200/4. Żadnego problemu, a ponadto przy zakupie 70-200 potrzebowałem obiektywu na następny dzien bo wyjeżdzałem i nie było problemu umówić sie ze sprzedawcą o 23.30, a było to w niedziele. Mają też swoje stanowisko na giełdzie w Stodole.
EDIT:
Jedyne do czego można się przyczepić to brak gwarancji canon PL. Wszystkie naprawy realizowane sa poprzez sklepOstatnio edytowany przez Mutt; 5890.Komentarz
-
Pierwsze wrazenie raczej negatywne, bazarowe handlarzyki zza pazuchy.
Ja rowniez chcialbym kupic ale skoro mozna odebrac w Radomiu to chetnie z takiej opcji skorzystam. Czekam na odzew z ich strony.
A czy ktos realizowal jakas naprawe przez ich sklep ?Komentarz
Komentarz