30D - Canon oddaje 590 zł!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mkwiek
    Uzależniony
    • 2006
    • 862

Zamieszczone przez magik83
    Jeszcze nasza poczta zagubi list jakby nie bylo wart jest on 590zl.
    dla Poczty na pewno nie jak zginie nikt Ci tyle za niego nie da
    wyślij poleconym, one nie giną!

Zamieszczone przez Amholen
    priorytetem (poczta lotnicza)
    priorytet to nie to samo co poczta lotnicza!
    termin dostarczenia priorytetu poza granice kraju w europie - do 6 dni.
    Ostatnio edytowany przez mkwiek; 5737.
    I am FX

Komentarz

• Muminek
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 39

hej hej Co robic. Promocja sie konczy 31 stycznia... Zdąże jeszcze ? Gdzie najtaniej dostane aparacik ??

Moge go nabyc w dowolnym sklepie, bylebyłby paragon lub jakis dokument zakupu ??
      30D + 17-40 4L + + 70-200 4L 580EX

Komentarz

• Macio
        Bywalec
        • 2005
        • 183

Zamieszczone przez Muminek
        hej hej Co robic. Promocja sie konczy 31 stycznia... Zdąże jeszcze ? Gdzie najtaniej dostane aparacik ??

Moge go nabyc w dowolnym sklepie, bylebyłby paragon lub jakis dokument zakupu ??
        Gandini - jeszcze ma - ja u niego biorę na allegro.

Komentarz

• jotes25
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 3609

Ale żeście się rzucili
          Zazdroszczę Wam tego fajnego 30D
          Ale z drugiej strony pewnie najdalej kwietniu będzie już duuuużo taniej...

Komentarz

• Muminek
            Dopiero zaczyna
            • 2005
            • 39

no wlasnie, najgorsze są te spadki kurde flak.......

Komentarz

• jotes25
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 3609

Cały czas używam 300D. I zmienię go na inny jak przestanie działać. Czyli może za miesiąc a może za 2 lata. Może na 30D, a może na jego następcę. Wypuszczanie nowych korpusów co 1,5 roku to szaleństwo. Zwłaszcza, gdy nie wnoszą one nic nowego (vide 400D i 350D). Obiektywy są dużo lepszą inwestycją, bo zmieniają się raz na 10 lat, a może i rzadziej. Przynajmniej na razie

Komentarz

• Muminek
                Dopiero zaczyna
                • 2005
                • 39

za 2000 idzie dostac 20D (używke) a za 30D trzeba dac ze 4200zl - 600 ze zwrotu. Jakby nie bylo jest to duza różnica Doslownie mam taki mętlik ze szok......

Komentarz

• Piotr Dobosz

Panowie w http://www.bluesklep-komputer.com/in...mart&Itemid=27 jest po 3950 polecam wam ten sklep naprawde... wszystko idealnie zapakowane nowiutkie, przesylka bezproblemu i szybka.... i zreszta ja taniej nie znalazlem nigdzie a zanim kupiem przeszukalem wszystko. pozdrawiam serdecznie

Komentarz

• Amholen
                    Dopiero zaczyna
                    • 2006
                    • 46

Zamieszczone przez mkwiek
                    priorytet to nie to samo co poczta lotnicza!
                    termin dostarczenia priorytetu poza granice kraju w europie - do 6 dni.
                    powtórzyłem jedynie to co usłyszałem od kobiety za szybką - sam się na tym nie znam

... a strona poczty polskiej leży i kwiczy

Zamieszczone przez jotes25
                    Ale żeście się rzucili
                    Zazdroszczę Wam tego fajnego 30D
                    Ale z drugiej strony pewnie najdalej kwietniu będzie już duuuużo taniej...
                    czy najdalej w kwietniu to się jeszcze okaże, a czy dużo taniej - nie sądzę, to nie w stylu canona. Obserwowałem sytuację po wprowadzeniu na rynek 30D - wcale nie zaowocowało to lawiną obniżek ceny 20D

Komentarz

• orte
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 172

Zamieszczone przez Amholen
                      ... a strona poczty polskiej leży i kwiczy
                      Mały OT, ta strona zawsze mi działa

Komentarz

• zjawa
                        Coś już napisał
                        • 2007
                        • 67

Zamieszczone przez Piotr Dobosz
                        Panowie w http://www.bluesklep-komputer.com/in...mart&Itemid=27 jest po 3950 polecam wam ten sklep naprawde... wszystko idealnie zapakowane nowiutkie, przesylka bezproblemu i szybka.... i zreszta ja taniej nie znalazlem nigdzie a zanim kupiem przeszukalem wszystko. pozdrawiam serdecznie
                        a ja nie polecam. Kupilem tam 30D, zapewniany ze jest na niego cashback. Okazalo sie ze oni nie mają tego z normalnej dystrybucji i cashbacku na niego nie ma. Oddalem aparat, kupilem gdzie indziej. Malo tego, dzwoniac po sklepach gdy szukalem 30D mowiono mi aby uwazać na bluesklep, choc slowa nie wspomnialem o nim. Gdy rozmawialem z blue sklep o cashbacku to probowali mnie namowic bym o tym nie myslał "wie pan, ten cashback to bardzo ciezko dostac... my wyslalismy 2 sztuki i nie dostalismy..". Eh, tutaj jakos kazdy dostał
                        Jak powiedziałem, zrezygnowałem z tego sklepu. Czasami warto zaplacic troche wiecej ale miec spokój. Trzeba uwazać, niskie ceny kuszą ale nie ma nic za darmo, ludzie kupowali tanio karty sandiska i mają podróby :P

Komentarz

• JaBlam
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 1304

Zamieszczone przez Muminek

Niesety informacja Polskiego Canona jest adekwatna do serwisu. Nawet im wyslalem bardzo nieprzyjemnego maila. Na stronie polskiej Canona pisze ze trzeba nabyc aparat do 31 stycznia, na formularzu do wypelnienia pisze ze do konca lutego... Oto Polska wlasnie. !

Podpisujac sie pod zjawa, ja proponuje kupowac tak ze zanim zaczniecie szukac bo tanio bo to bo tamto to zebyscie mieli tez mozliwosc pomacania aparatu czy wszystko z nim jest ok. Bo potem wysylki i wymianki wyjda wam wiecej niz w lokalnym sklepie.
                          Ostatnio edytowany przez JaBlam; 4940.

----------------------------------------
                          Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• WereWolf
                            Coś już napisał
                            • 2005
                            • 96

Zamieszczone przez JaBlam
                            Niesety informacja Polskiego Canona jest adekwatna do serwisu. Nawet im wyslalem bardzo nieprzyjemnego maila. Na stronie polskiej Canona pisze ze trzeba nabyc aparat do 31 stycznia, na formularzu do wypelnienia pisze ze do konca lutego... Oto Polska wlasnie. !
                            niezupełnie... to, że do końca lutego jest napisane tylko w jednym miejscu, i sądzę, że przez pomyłkę... w każdym innym jest do końca stycznia...
                            moja galeria: http://www.lubke.pl

Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
                            Raynox DCR-250 (makro)

Komentarz

• JaBlam
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 1304

Zamieszczone przez WereWolf
                              niezupełnie... to, że do końca lutego jest napisane tylko w jednym miejscu, i sądzę, że przez pomyłkę... w każdym innym jest do końca stycznia...

A do mnie docieraly info ze promocja przedluzona... w sumie mnie to akurat ani ziebi ani grzeje bo ja moja juz mam od pocz stycznia. Ale nieladnie ze tak w blad wprowadzaja

----------------------------------------
                              Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• Kij_w_Mrowisko

Zamieszczone przez WereWolf
                                niezupełnie ;-) w jednym, a w dwóch:

1. Warunki promocji patrz punkt 5
                                2. Częste pytania: trzecie pytanie i odpowiedź od dołu strony.

co nie wykucza pomyłki bo we wszystkich innych językach, które sprawdzałem jest do 31.01.2007 i dodatkowo:

1. Częste pytania: pytanie i odpowiedź pierwsza jest już 31.01.2007

Ale tak do końca kto ich tam wie?

Pozdrawiam,

Komentarz

Pracuję...